Divadlo Mír, Ostrava

Divadlo Mír

Ostrava, Halasova 19

Není tu akce, kterou Divadlo Mír pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyTatarka
  • Ohodnoť místo
  • www.divadlomir.cz

Divadlo Mír, situované v historické budově bývalého kina Mír v Ostravě-Vítkovicích, je výsledkem životního snu herce a producenta Alberta Čuby, který v roce 2017 oživil toto dříve chátrající místo a transformoval ho na dynamický kulturní prostor. Divadlo rychle získalo popularitu a stalo se moderním centrem zábavy a kultury, které přilákalo široké spektrum diváků díky svému kvalitnímu komediálnímu repertoáru.

Divadlo Mír se proslavilo nejen na lokální scéně, ale také získalo celostátní uznání, zejména pro svůj inovativní přístup v audiovizuální tvorbě během pandemie covidu-19. S vlastní platformou MírPlay a aktivním využíváním YouTube a dalších streamovacích služeb, Divadlo Mír překračuje tradiční divadelní hranice a stává se průkopníkem v produkci a šíření digitálního obsahu.

Divadlo má bohatý repertoár zaměřený na širokou škálu komedií, od bulvárních po situační a konverzační, a neváhá začlenit do své nabídky i dramata či tragikomedie. Kromě klasického dřevěného jeviště divadlo využívá také digitální jeviště MírPlay, což umožňuje jeho přístupnost na všech digitálních zařízeních a platformách.

V roce 2023 prošla budova divadla rozsáhlou modernizací, která zlepšila divácký komfort novým vzduchotechnickým systémem, zútulněním hereckého zázemí a revitalizací foyéru. Divadlo také nabízí kavárnu s barem otevřenou během představení a obchod MírShop s upomínkovými předměty, který je přístupný i online.

Cílem Divadla Mír je bavit diváky kdekoliv a kdykoliv, ať už v jeho pohodlných červených sedačkách, přes televizní a počítačové obrazovky, nebo prostřednictvím sociálních sítí. Smích a dobrá nálada jsou pro toto divadlo největším uznáním jeho práce.

 FOTO: Oficiální web divadla



Divadlo Mír a okolí - aktuální program

Toto divadlo si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Divadlo Mír: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!