Moose Blood míří do Prahy na svůj první samostatný koncert

Moose Blood míří do Prahy na svůj první samostatný koncert

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po úspěšném debutu na loňském ročníku Rock for People se britská emo/punková kapela Moose Blood vrací zpět do České republiky. Koncertovat budou v pražském Futuru 6. června a s sebou přivezou novou desku Don’t Think I Can Do This Anymore, která vyjde v březnu.

Britští Moose Blood vznikli o prázdninách roku 2012 v Canterbury v hrabství Kent a zaujali hned svým prvním trackem Bukowski Demo z prvního EP Moving Home. Debutové album I’ll Keep You in Mind, From Time to Time se pak postaralo o raketový vzestup jejich popularity a Moose Blood začali v roce 2015 koncertovat ve velkém a podnikli i několik turné po Británii i Spojených státech.

Poprvé se v Česku kapela ukázala v roce 2017 v rámci královehradeckého festivalu Rock for People. Od té doby stihla vypustit do světa nový singl Talk in Your Sleep a na březen chystají rovnou celé album s názvem Don’t Think I Can Do This Anymore. Právě nové album jistě představí i na svém druhém - a nyní již zcela samostatném - koncertu v České republice. V pražském Futuru vystoupí 6. června. Vstupenky jsou k dostání od 12. ledna. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Moose Blood

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!