Event details

Brno, Výstavište 405 South Moravian region

2.11.2024 at 09:00 - 3.11.2024

495–1090 Kč

Buy Ticket

More Tickets

Comic-Con Junior

Comic-Con Junior

Comic-Con Junior potřetí v Brně.

Prvním hereckým hostem je John de Lancie ze Star Treku.

Třetí ročník festivalu popkultury Comic-Con Junior potěší i letos všechny dospělé, náctileté a dětské fanoušky sci-fi a fantasy. Brněnské výstaviště se na podzim v termínu od 2. do 3. listopadu, znovu promění v doupě filmů a seriálů, videoher i stolních her, komiksů a knih a samozřejmě i kostýmů.

 

 

Návštěvníci si budou moci užít třeba jednu z ikon populárního seriálu Star Trek, oblíbeného Q v podání Johna de Lancie ale i další herecké, komiksové a cosplay hosty.

 

 

Do 30. června mohou kupovat zvýhodněné vstupenky. Letos poprvé mohou využít společného vstupu na Comic-Con Junior a nový knižní veletrh Kniha Brno, který bude probíhat v sousedících prostorách.

 

Návštěvníci se mohou těšit i na zajímavé povídání o videohrách, komiksových světech, primárně Marvel a DC, o literatuře i populární vědě a technice nebo na speciální velkou expozici Stargate. V uličce Artist Alley budou prezentovat i prodávat svá díla tvůrci a umělci z různých zemí. Videoherně a deskoherně bude vyhrazena plocha až 2000 m2. V rámci obří videoherny budou představeny nové i retro konzole, virtuální realita, ale také herní počítače nebo notebooky, deskoherna pak nabídne desítky stolů pro karetní a deskové hry a hlavolamy. Nedílnou součástí Comic-Conu Junior bude opět i velká Pokémon zóna s turnaji, burzou kartiček a dalším programem.

 

 

Letos poprvé bude možné využít vstupenky na Comic-Con Junior i pro bezplatnou prohlídku další akce, která se bude odehrávat na brněnském výstavišti. Bude jí veletrh Kniha Brno, která se bude odehrávat od 1. do 3. listopadu.

 

 

https://www.informuji.cz/events/jhm/280476-comic-con-junior-sobota/
We recommend Cultural centers - Brno Events in the area