Event details

Pardubice, Jiráskova 29 Pardubice region

1.11.2024 at 21:00 (Friday)

300–400 Kč

Buy Ticket

More Concerts tickets

Spring Bassjam & Drumcity present AUDIO

Spring Bassjam & Drumcity present AUDIO

SPRING BASSJAM & DRUMCITY present

AUDIO (RAM Records/UK) v Ponorce, Pardubice

 

 

I Pardubice se konečně dočkají návštěvy ultimátní drumandbassové hvězdy světového formátu. Legendární britský DJ a producent AUDIO vystoupí 1.11.2024 v klubu Ponorka.

 

 

Začátky jeho kariéry sahají až do roku 1997, kdy se spolu s ED Rush a Optical stali základními stavebními kameny britské a také světové jungle a DNB scény. Společně s ED Rushem vytvořil také projekt KILLBOX, který je představil v mnohem tvrdší hudební podobě.

 

 

Za roky své kariéry procestoval celý svět, vystoupil v každém významném hudebním klubu a tanečním festivalu. Letos jejich projekt s Ed Rushem a Opticalem objevil jako jeden z headlinerů na festivalu LET IT ROLL

 

 

A protože návštěva takto významného DJ a producenta je pro nás velký svátek, jako support se objeví téměř kompletní sestava SPRING BASSJAM a DRUMCITY DJs: POPELKA, HROUNEX, KESPA, CHERW, UNDERSIDE, MAIMRIS, VANISH a také host z našeho spřáteleného crew MATTY.

 

 

A ještě připomínáme, že kapacita klubu je omezená a na místě již vstupenky nebudou s největší pravděpodobností v prodeji. V první vlně předprodeje jsou vstupenky za 300 Kč, po jejich vyprodání se cena zvýší!

 

 

 

 

 

 

https://www.informuji.cz/events/pce/283093-spring-bassjam-drumcity-present-audio-ram-records-uk/
We recommend Music clubs - Pardubice Events in the area