Event details

Hradec Králové, Na Brně 2136/4 Hradec Králové region

3.12.2024 at 19:00 (Tuesday)

350–550 Kč

Buy Ticket

More Concerts tickets

Tomáš Kačo & kouzlo Vánoc: Koncert pro Piana do škol

Tomáš Kačo & kouzlo Vánoc: Koncert pro Piana do škol

Vánoční čas je obdobím, kdy se vracíme ke svým kořenům a vzpomínkám na dětství, kdy nás obklopovaly melodie, které nám zůstaly v srdci po celý život. Tomáš Kačo, virtuózní pianista a skladatel, vás srdečně zve na jedinečný vánoční recitál, který se uskuteční v krásném prostředí PETROF Gallery.

 

 

Tomášovým životním krédem je přispět k lepšímu světu. Rád se proto věnuje i předávání zkušeností a nejmladší generaci. Je jedním z odborných mentorů pro podporu talentů Nadace Komárek Family Foundation, která stojí za projektem Piana do škol. O úvod večera se díky tomu postará mladý nadějný 17ti letý Vladimír Slavíček z Hradce Králové, stipendista nadace, jehož studium kromě hry na klavír zahrnuje i oblast elektronické hudby, aranžování a vlastní tvorbu.

 

 

Tento koncert je také příležitostí podpořit projekt Piana do škol, který pomáhá základním uměleckým školám získat nové hudební nástroje. Společnost PETROF, ve které se koncert uskuteční, přispěje na tento projekt 50 % z vybrané ceny za vstupenky.

 

 

Přijďte si užít kouzelný vánoční večer plný hudby a společně s námi podpořte mladé talenty, pro které je hudba neodmyslitelnou součástí života.

 

 

 

https://www.informuji.cz/events/kr/282426-tomas-kaco-kouzlo-vanoc-koncert-pro-piana-do-skol/
We recommend Music clubs - Hradec Králové Events in the area