Event details

Hradec Králové, Na Brně 2136/4 Hradec Králové region

5.11.2024 at 19:00 (Tuesday)

450–750 Kč

Buy Ticket

More Classical music Tickets

4 klavíry Bedřicha Smetany

4 klavíry Bedřicha Smetany

PETROF Gallery s hrdostí uvádí jeden z nejprestižnějších koncertů letošního roku. Srdečně vás zveme na jedinečný koncert „4 klavíry Bedřicha Smetany“, který se uskuteční 5. listopadu 2024. Přijďte si vychutnat nezapomenutelný večer plný virtuózní klavírní hudby a oslav významných výročí.

V roce 2024 si připomínáme 200. výročí narození Bedřicha Smetany, jednoho z největších českých skladatelů. Tento koncert je zároveň součástí celonárodního projektu Rok české hudby, který zdůrazňuje bohaté hudební dědictví České republiky. Navíc slavíme 160. výročí založení společnosti PETROF, která je synonymem kvality a tradice ve světě klavírní výroby.

Na programu budou skladby Bedřicha Smetany určené pro 2 až 4 klavíry na 4, 8 nebo dokonce 16 rukou. Představí se vám jak zralí virtuózové, tak i velké české klavírní naděje, kteří svým uměním vzdají hold tomuto hudebnímu géniovi.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost zažít hudbu Bedřicha Smetany v unikátním provedení, které spojuje zkušenost a mladistvou energii.

 

https://www.informuji.cz/events/kr/281718-4-klaviry-bedricha-smetany/
We recommend Music clubs - Hradec Králové Events in the area