Event details

Brno, Výstavište 405 South Moravian region

1.11.2024 at 09:00 - 3.11.2024

90–330 Kč

Buy Ticket

More Tickets

Kniha Brno

Kniha Brno

Daniel Cole, Tim Weaver, Kateřina Tučková, Leoš Kyša, Petra Klabouchová, Michal Viewegh a další spisovatelé zavítají v listopadu do Brna na první ročník knižního veletrhu Kniha Brno

 

Největší knižní veletrh v srdci Moravy! První ročník prodejního knižního veletrhu Kniha Brno se organizátoři rozhodli uspořádat od 1. do 3. listopadu na brněnském výstavišti. Návštěvníci tak budou mít možnost nakoupit v předvánočním čase knihy za veletržní ceny, setkat se s oblíbenými autory bestsellerů z Česka i zahraničí a zažít jedinečný víkend plný bohatého programu.

 

 

Po letech očekávání město Brno představí velkolepou literární událost, která nadchne každého milovníka knih. Návštěvníci budou mít příležitost objevit tisíce knižních novinek a setkat se tváří v tvář s oblíbenými autory bestsellerů z Česka i zahraničí, ale i s novými talenty. Mezi hosty jsou zastoupeni autoři různých žánrů – od beletrie přes non-fiction, sci-fi a fantasy, až po dětskou literaturu. Kniha Brno bude na brněnském výstavišti probíhat souběžně s Comic-Conem Junior, který do Brna zavítá už potřetí.

 

Veletrh Kniha Brno vznikl s vizí stát se klíčovou událostí v kulturním kalendáři města Brna. Zakládá literární tradici předvánoční akce pro všechny milovníky literatury a současně chce být veletrhem, který akcentuje kvalitní program pro návštěvníky. Veletrh Kniha Brno představuje ideální příležitost pro všechny, kteří hledají knižní dárky pro sebe a své blízké v době před vánočními svátky.

 

Web: www.knihabrno.cz

FB: https://www.facebook.com/knihabrno/

IG: https://www.instagram.com/knihabrno/

 

 

More about Kniha Brno Event www

https://www.informuji.cz/events/jhm/282753-kniha-brno/
We recommend Galleries a museums - Brno Events in the area