SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na brněnský ČokoFest

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na brněnský ČokoFest 

Nejen na milovníky čokolády čeká od 15. do 17. listopadu pátá zastávka nové sezóny největší čokoládové akce v ČR. Na Výstavišti Brno se uskuteční další ročník oblíbeného ČokoFestu. Zasoutěžte si s námi o vstupenky.

Výstaviště Brno bude v termínu 15. až 17. listopadu naplněné výběrovou čokoládou. Akce je již tradiční událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, ochutnat netradiční příchutě čokolády a případně se i přiučit vaření s čokoládou. V ceně vstupenky je taktéž rozsáhlá výstava 40 000 balónků v podobě dinosaurů. Dále nebudou chybět ani koncerty, soutěže a kulinářské show. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketstream.

Ve hře jsou 5x dvě vstupenky na podzimní brněnský ČokoFest. Stačí odpovědět na soutěžní otázku. 

Soutěžní otázka zní: 

Ve kterém dalším městě se v listopadu uskuteční ČokoFest?

a) Ostrava

b) Mladá Boleslav

c) Olomouc

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište ČOKOFEST). Výherce vyhlásíme 31. října. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv ČokoFest

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Brněnské výstaviště nabízí i další akce

Místo konání: Brněnské výstaviště

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!