Ektor, Venom a Open Art Fest. Týdenní tipy od 21. do 27. října

Ektor, Venom a Open Art Fest. Týdenní tipy od 21. do 27. října 

Tento týden vtrhne do kin Venom, Divadlo Komedie nás seznámí s Orlandem, na pražském Výstavišti se potkají umělci a zahrají nám Ektor, Within Temptation, Aneta Langerová, Olympic i Kabát. Inspirujte se našimi kulturními tipy!

Ektor v Praze

Rapový King Kong zamíří tento týden do největší haly v České republice! Tvůrce megahitů jako je Loket z vokna, Jak jinak, Kancelář nebo Emoce na emoce si v minulosti podmanil řadu klubů, ovšem O2 arenu dodnes nezdolal ani on, ani žádný jiný tuzemský rapper. Třeba se to podaří právě Ektorovi 25. října.

Venom: Poslední tanec

Tom Hardy si naposledy zatančí s Venomem. Smrtící ochránci Eddie Brock a Venom se vydávají na epickou cestu napříč zemí od Mexika až po New York, aby našli superlidi. Cestou si najdou nové přátele a objeví temnou prázdnotu, která ohrožuje celý vesmír. Tato bitva prověří hranice našich hrdinů a možná změní trajektorii partnerství Eddieho a Venoma. Budoucnost se stává nejistou, když se Xenofág rozhodne Venoma zničit...

Open Art Fest

Více než 200 umělců se sejde tento víkend na Výstavišti v Holešovicích. A vy máte šanci se s nimi setkat také – tváří v tvář! Obdivujte jejich originální díla, nacházejte skryté umělecké poklady a objevujte příběhy, které se skrývají za tahy štětců! Dorazte proto 26. a 27. října na Open ART Fest pro svou uměleckou dávku.

Within Temptation

Fenomenální Within Temptation přivezou tento týden svůj symphonic-metal do pražské sportovní haly Fortuna. Hity jako Entertain You, The Purge, Shed My Skin nebo Don't Pray For Me jejich fanoušci dobře znají, a tak si jejich vystoupení 24. října rozhodně nesmí nechat ujít! Jejich pražská zastávka se odehraje v rámci ohlášeného megaturné Bleed Out 2024 Tour!

Orlando

Tento týden se chystá na prkna Divadla Komedie nové uvedení Orlanda, poetického a ironického románu spisovatelky Virginie Woolfové. Orlando je dílem o touze, identitě a pohlaví, kronika muže, později ženy, a zároveň lidstva po několik staletí, ve kterém se prolíná historická pravda s uměleckou fikcí. Je budoucnost opravdu naplněna nadějí, nebo je se jedná jen o pouhou iluzi?

Foto: MDP

Aneta Langerová

Aneta Langerová slaví tento rok svou dvacetiletou pouť hudební kariérou – a jak jinak, než hudbou! Své síly spojila s Janáčkovou filharmonií Ostrava a tento týden uskuteční hned dva koncerty. V ostravské Multifunkční hale Gong zahraje 21. října, v pražské Lucerně odehraje koncert 24. října. Během vystoupení zazní písně od počátků až do dnešních dnů její kariéry, a to včetně zcela nové skladby Zázračná písně krajina, která dala jméno celému letošnímu oslavnému roku.

Čokoládový festival

Milovníci čokolády a cukrovinek, slyšte! Oblíbený Čokofest je zase zpět a tento týden osladí život Ostravanům. Od 26. do 28. října můžete v Trojhalí Karolina ochutnávat čokoládové delikatesy a bavit se soutěžemi i kulinářskými show! Chybět nebude ani největší balónková výstava v České republice.

Olympic a Kabát

A na závěr tu máme také dvě rockové legendy. Skupina Olympic zahraje v Kongresovém centru Zlín 26. října v rámci Trilogie tour, která sestává to nejlepší z kultovních alb Prázdniny na Zemi, Ulice a Laboratoř.

A v Ostravě budou úřadovat Kabáti! Jejich rockové pecky zazní v rámci tour Po čertech velký turné již 22. října v Ostravar Aréně.

Foto: Venom: Poslední tanec

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!