Nejnovější články » Hudební novinky

Druhá vlna vstupenek na Footfest. Užijte si červencové dny v Želeči u Tábora

22.10.2024,

Hudební dvoudenní akce Footfest se uskuteční 18. a 19. července na fotbalovém hřišti v Želči u Tábora. Můžete si tak naplánovat letní výlet s celou rodinou. Momentálně jsou dostupné vstupenky ve druhé cenové vlně.

V termínu 18. až 19. července v Želeči u Tábora se můžete těšit na nabitý hudební festival, na line-up složený z oblíbených českých a slovenských interpretů. Chybět nebude ani tradiční fotbalový turnaj v malé kopané a doprovodný program pro děti s Tarym, workshopynafukovacími atrakcemi a dětskou tančírnu. na návštěvníky čeká i spoustu gastronomických zážitků a atrakcí.

Na Footfestu vystoupí bezmála 40 interpretů na třech pódiích. Aktuálně je zveřejněno 14 hlavních kapel. Mezi nimi nechybí známí hudebníci jako Traktor, Rybičky 48, Mig 21, Horkýže slíže, Trautenberk, Krucipüsk, Morčata na útěku, Alkehol, UDG, Törr, Jakub Děkan, SPS, Ready Kirken.

V druhé polovině listopadu organizátoři festivalu odtajní jméno ještě jednoho headlinera. Původní říjnový termín posunuli na listopad z důvodu žádosti kapely. Jako omluvu fanouškům zůstává cena celofestivalové vstupenky až do této doby za 990 Kč! Další kapely budou zveřejněny před tímto termínem.

Aktuálně je v předprodeji 2. vlna celofestivalových vstupenek za 990 Kč. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketstream. Footfest nabízí i možnost stanování a zajištění parkovacího místa.

Foto: archiv Footfest, David Dvořák