Olympic Trilogy Tour 2024. Oblíbená skupina vystoupí na dalších patnácti místech České republiky

Olympic Trilogy Tour 2024. Oblíbená skupina vystoupí na dalších patnácti místech České republiky 

Od 4. října do 16. listopadu se uskuteční druhá polovina Olympic Trilogy Tour 2024, kdy legendární kapela Olympic zahraje na několika vybraných místech po České republice svoje největší hity a skladby z alb Prázdniny na Zemi, Ulice a Laboratoř.

Skupinu Olympic založil Miloslav Růžek v roce 1963 pod původním názvem Karkulka (Karlínský Kulturní Kabaret). Rockovou kapelu proslavilo jejich album Želva, na kterém byla například stejnojmenná píseň, Dej mi víc své lásky či Modravé mámení. Kapela za téměř šedesát let svého působení v branži experimentovala i s heavy metalem a mezi členy kapely se vystřídalo velké množství lidí, mezi něž patří například Pavel Chrastina, Jiří Korn, Petr Hejduk, Milan Peroutka či Yvonne Přenosilová. V březnu 2020 ukončil s kapelou svoji spolupráci klávesák Jiří Valenta. Byl vypsán konkurz, který vyhrál Pavel Březina. Ten nově od června 2020 vystupuje s kapelou jako stálý host.

Velkolepá show plná dechberoucích efektů, projekcí a hlavně toho nejlepšího z kultovních alb jako  Prázdniny na Zemi, Ulice a Laboratoř na vás čeká v podobě Olympic Trilogy Tour 2024. Je to nejspíš poslední možnost slyšet, vidět a zažít na vlastní kůži ucelené kouzlo těchto tří zásadních alb, která fungují dohromady jako symfonie. A aby byl zážitek kompletní, nepřijdete ani o ty největší hity z šedesátileté historie kapely Olympic. To vše zažijete na jednom z šestnácti chystaných podzimních koncertů. Dva z nich jsou už beznadějně vyprodané, a to v Třebíči a v Brně, kde ovšem můžete zachytit ještě jeden koncert, jehož vstupenky jsou stále v oběhu.

4. října Tábor

5. října Jindřichův Hradec

11. října Chomutov

12. října Ústí nad Labem

19. října Příbram

26. října Zlín

27. října Olomouc

30. října Brno

1. listopadu Ostrava

7. listopadu Hradec Králové

8. listopadu Trutnov

15. listopadu Plzeň 

16. listopadu Havlíčkův Brod

20. listopadu Praha

Foto: Facebook Olympic

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!