Nejnovější články » Umění

Adrenalin i romantika. Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací s posilou

19.9.2024,

Více pohádkových příběhů i atrakcí na návštěvníky čeká již od 18. října. Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan a přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy. Nově budou přidány další zábavné a adrenalinové atrakce.

Světelný zábavní park Winter Wonderland je plný nových zážitků a bláznivých atrakcí. Děti i dospělí si užijí zábavu na velkém autodromu, obří chobotnici i na létajících slonech a velkém řetízkovém kolotoči, ze kterých je výhled na celý park. Adrenalin návštěvníkům zvedne horská dráha, bláznivá lavice nebo pirátská loď, ale i strašidelný zámek. Ti nejodvážnější mohou vyzkoušet Extrem kyvadlo. Menší děti ocení veselý vláček, autíčkovou dráhu, tradiční caroussel s koníky i hrnečkový kolotoč. Vstup na všechny venkovní atrakce je neomezený, zahrnutý v ceně vstupenky

Foto: PRSoup

Když se děti i dospělí vyřádí na atrakcích, mohou se vydat do nádherné říše fantazie a pohádek inspirované nejkrásnějšími princeznami, veselými zvířaty z Madagaskaru, mamuty Doby ledové, odvážnou Vaianou nebo hrdiny bájného Avataru a Shrekovy bažiny. Cestou do podmořského světa se návštěvníci mohou nechat spolknout obrovskou velrybou a připomenout si pohádky 101 dalmatinů, Lví král a Mauglí. Nechybí ani romantická srdcová alej plná pohádkových postav. Zvídavé děti objeví desítky stanovišť se zajímavostmi ze světa zvířat a rostlin i příběhy o vzniku nejznámějších pohádek našeho dětství. To vše v rámci naučné stezky plné veselých úkolů. 

Foto: PRSoup

„Navazujeme na velký úspěch Winter Wonderlandu z loňské sezóny a chceme návštěvníky potěšit novými, ještě působivějšími světelnými instalacemi. Připraveni jsme i na rozmary počasí, které mohou návštěvníci lehko přečkat ve velkých stanech, kde na ně čekají další atrakce – několik stanovišť s nejmodernějšími simulátory virtuální reality, na nichž zažijí malí i velcí stovky dobrodružství. Pro naše nejmenší návštěvníky jsme přidali ještě více veselých maskotů, kteří budou každou hodinu procházet parkem a o víkendech jich bude dokonce celý průvod,“ komentuje nový Winter Wonderland Květa Havelková z pořadatelské agentury JVS holding group.

Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky. Více než 200 nádherných pohádkových světelných instalací, nové příběhy, a ještě více bláznivých a veselých atrakcí pro děti i dospělé, přivítají návštěvníky v pražských Letňanech už 18. října. Park bude v provozu od pondělí do neděle v rozmezí 15 až 21 hodin

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketstream, dále na pokladně na místě přímo vedle parku nebo na prodejním stánku naproti TESCO v OC Letňany.  Do konce září máte možnost pořídit vstupenky v předprodeji.

Foto: PRSoup