Nejnovější články » Divadelní recenze

Sladké neřesti měly slavnostní premiéru. Pikantní sázka Gondíkové a Ratajského v Divadle Lucie Bílé

18.9.2024,

V Divadle Lucie Bílé se včera večer odehrála premiéra Sladké neřesti, která odstartovala novou divadelní sezónu tohoto divadla. Repertoár oblíbené pražské scény během září obohatí komedie Američana Kena Levina. Diváci se mohou těšit na velkorysou dávku humoru, ale především na velmi pikantní sázku.

Nová inscenace Sladké neřesti Divadla Lucie Bílé se odehrává na luxusní plavbě po Středozemním moři, kde se manželé Larry a Jinx Bermanovi setkají s okouzlujícím párem celebrit – herečkou Charlene Uranga a jejím manželem, moderátorem CNN Peterem Drakem. Během slovní přestřelky uzavřou Larry a Jinx vzrušující dohodu a navzájem si povolí spát právě s Charlene a Peterem. Netuší však, že je manželství hollywoodské hvězdy a věčného sukničkáře na pokraji rozpadu. Než se nadějí, dovede Larryho a Jinx jejich lehkovážná úmluva ke komickým komplikacím.

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

Slavností premiéra komedie Sladké neřesti se odehrála 17. září. V hlavních rolích manželů Bermanových se představila Adéla Gondíková spolu s Dennym Ratajským. Hvězdný pár celebrit ztvárnili Barbora Munzarová po boku Adama Vaculy alternovaného Lukášem Rousem. Producentkou inscenace pak není nikdo jiný než zlatá slavice a majitelka divadla v pražské Karlově ulici Lucie Bílá.

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

„Role producenta i pozorovatele mě neskutečně baví. Je to báječná zkušenost, být u vzniku něčeho nového a držet palce kolegům. Od začátku příprav jsem se těšila na to, že budu hercům tleskat na premiéře a hlídat, aby se v mém divadle všem líbilo. Naplňuje mě to ještě více než jsem čekala. Jsem opravdu pyšná na práci, kterou odvedl náš skvělý tvůrčí i herecký tým, a věřím, že budete z představení odcházet stejně nadšení jako já,“ raduje se z nového projektu producentka Lucie Bílá. 

Vstupenky na veškeré reprízy komedie Sladké neřesti… aneb Když ty, tak já taky lze zakoupit na www.divadloluciebile.cz nebo na pokladně Divadla Lucie Bílé.

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé