Divadlo Lucie Bílé chystá Sladké neřesti Gondíkové a Ratajského

Divadlo Lucie Bílé chystá Sladké neřesti Gondíkové a Ratajského 

Sladké neřesti aneb Když ty, tak já taky. Tak zní hlavní novinka nastupující sezóny Divadla Lucie Bílé. Pikantní komedie bude mít slavnostní premiéru 17. září 2024.

Nová inscenace Sladké neřesti se odehrává na luxusní plavbě po Středozemním moři, kde se manželé Larry a Jinx Bermanovi setkají s okouzlujícím párem celebrit – herečkou Charlene Uranga a jejím manželem, moderátorem CNN Peterem Drakem.

Během slovní přestřelky uzavřou Larry a Jinx vzrušující dohodu a navzájem si povolí spát právě s Charlene a Peterem. Netuší však, že je manželství hollywoodské hvězdy a věčného sukničkáře na pokraji rozpadu. Než se nadějí, dovede Larryho a Jinx jejich lehkovážná úmluva ke komickým komplikacím...

Foto: Divadlo Lucie Bílé

Jakým komplikacím? To diváci zjistí od 17. září 2024, kdy komedii Sladké neřesti čeká v Divadle Lucie Bílé slavnostní premiéra. V hlavních rolích manželů Bermanových se představí Adéla Gondíková spolu s Dennym Ratajským. Hvězdný pár celebrit ztvární Barbora Munzarová po boku Adama Vaculy alternovaného Lukášem Rousem. Producentkou inscenace pak není nikdo jiný než zlatá slavice a majitelka divadla v pražské Karlově ulici Lucie Bílá.

„Role producentky mě neskutečně baví, ráda jsem tím člověkem, který je u zrodu celé hry a u všeho, co se děje okolo. Už teď se těším na to, že budu hercům tleskat na premiéře a hlídat, aby se v mém divadle všem líbilo. Myslím, že diváci budou nadšení, v červnu jsme měli první zkoušku a já se celé dvě hodiny smála. Vybrali jsme opravdu skvělou komedii," raduje se z nového projektu producentka Lucie Bílá.

Premiéra pikantní komedie Američana Kena Levina Sladké neřesti v Divadle Lucie Bílé 17. září 2024.

Zdroj foto: Divadlo Lucie Bílé

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Lucie Bílé (Ta... nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!