Galerie KKafe představí výstavu obrazů Olejomalba s Bárou

Galerie KKafe představí výstavu obrazů Olejomalba s Bárou 

Na Střeleckém ostrově v Galerii KKafe můžete od 12. do 31. října vidět prodejní výstavu 22 malířů, kteří aktivně rozvíjí své nadání a malířské schopnosti. Obrazy vznikly v lekcích Olejomalba s Bárou a představují tak různorodou přehlídku jedinečných a inovativních přístupů k současnému umění.

Vernisáž  byla kvůli nepříznivé předpovědi počasí  přesunuta ze září  na 12.10. od 18 hodin. Výstava bude ke shlédnutído do konce říjny. 

Projekt Olejomalba s Bárou vznikl před třinácti lety jako veselé prázdninové malování a do dnešních dnů se těší oblibě. Pod vedením lektorky Barbory Horešovské si kurzisté osvojují mistrovskou malířskou techniku olejomalby a jejich výsledné obrazy nyní můžete vidět ve společné výstavě v prostorách KKafe na Střeleckém ostrově v Praze. 

Letošní výstava obrazů, vzniklých v lekcích Olejomalba s Bárou, představí celkem 22 malířů. Protože je výstava koncipována zároveň jako prodejní, můžete si konkrétní dílo koupit, podpořit malíře a do svého domova si odnést opravdový originál.

Svá díla tentokrát představují Iva, Eva, Vendula Iva, Laďka, Mirka, Ila, Lída, Jitka, Dana, Vláďa, Ivana Jiřina, Luboš, Lenka, Dana, Léňa, Mišák, Diana, Simona, Anežka a Blanka. Různorodost zastoupených obrazů odráží snahu překonávat konvence související s upřednostňováním tradiční olejomalby v konfrontaci s amatérským pojetím.

Výstava v Galerii KKafe potrvá od 12 do 31. října 2024.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Střelecký ostrov nabízí i další akce

Místo konání: Střelecký ostrov

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!