Oblíbený muzikál Doktor Faust startuje třetí sezónu v Divadle Na Maninách

Oblíbený muzikál Doktor Faust startuje třetí sezónu v Divadle Na Maninách 

Živý orchestr, dynamický děj a kvalitní pěvecké výkony. Na prkna v Divadle Na Maninách se vrací oblíbený muzikál Doktor Faust. 21. září zde odstartuje svou třetí sezónu.

Doktor Faust z Goetheho románu vypráví o starém učencovi, který zaprodá svoji duši ďáblu. Klasický příběh převedený na prkna Divadla Na Maninách sklízí úspěch v mnoha ohledech.

Diváci oceňují nejen dynamický děj, ale nechybí ani romantika a zamyšlení se nad filozofickými otázkami o životě. Ale hlavně je obdivuhodné, že v tak malém divadle je možné vyprodukovat muzikál s živým orchestrem, který má 12 členů. A právě živá hudba s mysteriózním a rockovým nádechem doprovázený krásnou baladickou hudbou dává celému představení úplně jiný rozměr.

Foto: Divadlo Na Maninách

Doktora Fausta ztvárňují muzikáloví herci Tomáš Trapl a Zbyněk Fric. V roli Markétky září také Natálie Grossová. Za roli Jindřicha získal Lukáš Randák nominaci na cenu Thálie. V roli Mefistky můžete vidět také talentovanou Elis Ochmanovou. V roli Mefista charismatického Ladislava Korbela.

V dalších rolích a alternacích můžete vidět také: Filipa Antonia, Viktora Aarona, Jakuba Mauera, Kateřinu Herčíkovou, Kateřinu Michejdovou, Ditu Hořínkovou, Nikolu Ciprovou, Markétu Peškovou, Marii Šlehoferovou, Mariannu Polyakovou nebo Lenku Stejskalovou.

Nenechte si ujít divadelní představení Doktor Faust již 21. a 22. září 2024!

Zdroj foto: Divadlo Na Maninách

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Na Maninách nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!