SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na FlamenKora

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na FlamenKora 

V hudbě tria FlamenKora se potkává tradiční hudba Andalusie, newyorský jazz i odkaz západoafrických harfeníků. Originální hudební spojení se představí 4. září 2024 v reprezentativních prostorách Novoměstské radnice. A vy můžete být u toho - zahrajte si o vstupenky na koncert FlamenKora.

Z té hudby dýchá sounáležitost, sdílení a pokora. Je tichá a konejšivá, přesto pádně dokládá krásu komunikace mezi různými kulturami. Trio FlamenKora tvoří hráč na koru Ali Boulo Santo Cissoko, flamencová kytara nastupující španělské hvězdy Alejandra Morena a jazzová trubka Volkera Goetze.

Koncert tohoto neobvyklého tria je za rohem - již 4. září se uskuteční v pražské Novoměstské radnici. O lístky na FlamenKoru si nyní můžete zahrát! Stačí jen správně odpovědět na jednu otázku:

Odkud pochází hudebník Ali Boulo Santo Cissoko?

  • Gambie
  • Senegal
  • Francie

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište FlamenKora). Výherce vyhlásíme 2. září. Přejeme hodně štěstí! 

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci. Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Zdroj fotky: P&J Music

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!