Cannafest zavítá na podzim opět do pražských Letňan

Cannafest zavítá na podzim opět do pražských Letňan 

Více o akci...

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Mezinárodní veletrh konopí a léčivých bylin Cannafest je největší veletrh svého druhu na světě. Jeho již čtrnáctý ročník se koná v termínu 1. až 3. listopadu 2024 opět v PVA Expo Praha Letňany.

Těšit se můžete na jedinečné expozice vystavovatelů z různých koutů světa, širokou nabídku pěstební techniky, hnojiv, semen či kuřáckých potřeb a vaporizérů, konopnou kosmetiku, konopný textil či potraviny. Objeví se opět zástupci řady médií zabývající se konopnou osvětou, instituce sdružující firmy, které využívají konopí jako přírodní zdroj nebo bojují za legalizaci a využití konopí v medicíně. Profesionální dětský koutek bude jako vždy zajištěn pro nejmladší návštěvníky.

Foto: archiv Cannafest Praha

V neposlední řadě bude probíhat po celou dobu konání veletrhu v malém konferenčním sále PVA Expo Praha Letňany odborná konference, která je pro návštěvníky s platnou vstupenkou zdarma. 

Foto: archiv Cannafest Praha

Vstupenky lze od 1. srpna do 31. října zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream, nebo poté přímo na místě konání veletrhu, ale tam již za plné ceny. Navíc při zakoupení tří kusů jednodenní nebo třídenní vstupenky, máte nárok na čtvrtou zdarma! Tato akce se nevztahuje na studentskou slevu.

Foto: archiv Cannafest

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!