Filmové a seriálové tipy v srpnu: Satanistický vrah, hrdinní rozhlasáci i past mistra napětí

Filmové a seriálové tipy v srpnu: Satanistický vrah, hrdinní rozhlasáci i past mistra napětí 

Nicolas Cage po vás jde. Chytne se do pasti nebo ho dřív chytí partička psanců z planety Pandora? Užijte si závěr letních prázdnin ve velkém stylu a zavítejte do kina!

Past

M. Night Shyamalan se vrací s dalším dramatickým skvostem. Otec s dcerou vyrážejí na popový koncert, který provází zvýšená bezpečností opatření. Ukazuje se, že kriminalisté připravili léčku na sériového vraha, který se má nacházet přímo v útrobách stadionu. Vyjde policistům kamufláž nebo zvítězí chytrost a vynalézavost zabijáka? V hlavní roli se představuje Josh Hartnett a ve filmu sei zahrála také Shyamalanova dcera Saleka

Borderlands

Parta psanců společně bojuje s mimozemským druhem a nebezpečnými bandity, aby odhalila přísně střežené tajemství Pandory, nejchaotičtější planety v Galaxii. Nejde o nic menšího než osud celého vesmíru. A to vše začalo jen prachobyčejným hledáním zmizelé dcery mocného padoucha. Borderlans s hvězdným obsazením jsou filmovou adaptací populární hry z díly studia Gearbox Software. V hlavních rolích se představí Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black nebo Jamie Lee Curtis.

Vlny

Režisér Jiří Mádl nás ve Vlnách vrací na konec 60. let v Československu. Na plátně odhaluje napínavé a doposud utajené příběhy novinářů Československého rozhlasu, který za zvuků rokenrolu a studentské revolty měnily svět. Nezávislost žurnalistiky je v době tajných služeb a mocenských bojů velkou výzvou. Zvlášť, když jde o život a zdraví rodiny. Jakou cenu má pravda? Snímek je inspirovaný prací skupiny novinářů mezinárodní redakce Československého rozhlasu.

Vetřelec: Romulus

Opuštěná vesmírná stanice skýtá daleko větší nebezpečí, než je skupina mladých kolonizátorů ochotná připustit. Nachází se tam totíiž smrtonostná forma života, která utáhla slavnou filmou sérii a udělala ze Sigourney Weaver hvězdu světového formátu. Ve vesmírném vakuu zaniká křik obětí zatímco se fenomén Vetřelec vrací ke svým kultovním kořenům s novým obsazením.

Longlegs

Nicolas Cage nikdy nezklame. Herec, který je chameleonem jako stvořeným pro za vlasy přitažené role se tentokrát objevuje jako satanistický sériový vrah Longlegs. Po každé vraždě zanechává tajemnou šifru, samotných obětí jakoby se ale nikdy nedotkl. Jeho vzkaz je ale jasný: další zabíjení jistě přijde. Případu se ujímá agentka Lee Harker, která pro jeho dopadení použije vše, včetně svých jasnovideckých schopností.

Další novinky a recenze najdete v naší filmové rubrice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!