Glenn Miller Orchestra opět zavítá do Česka. Tentokrát v lednu do Obecního domu

Glenn Miller Orchestra opět zavítá do Česka. Tentokrát v lednu do Obecního domu 

Jeden z nejznámějších swingových orchestrů na světě se vrací do Prahy! Proslulé hudební těleso, přinášející publiku nejlepší melodie ze zlaté swingové éry, vystoupí 11. ledna 2025 se svou show v pražském Obecním domě.

Glenn Miller Orchestra, který nese jméno jednoho z největších mistrů swingové hudby, se stal synonymem pro eleganci, sofistikovanost a nepřekonatelnou hudební kvalitu. Koncerty tohoto orchestru jsou vždy nezapomenutelnou událostí. Do Prahy v lednu přinesou nejen skvělé hudební aranže, ale i nezapomenutelnou atmosféru, která posluchače vtáhne zpět do doby, kdy swing vládl tanečním parketům.

Pod vedením kapelníka Uliho Plettendorffa, který svojí precizností a vášní pro swing vede orchestr k dokonalosti, za doprovodu vokální skupiny The Moonlight Serenades, zazní na koncertě zhruba 30 melodií. Mezi nimi nebudou chybět nesmrtelné evergreeny jako například In the Mood, String of Pearls, Pennsylvania 6-5000, Moonlight Cocktail, Sentimental Journey nebo Rhapsody in Blue. Každá skladba je vybrána a zaranžována tak, aby diváky co nejvíce potěšila a přinesla jim nezapomenutelný zážitek.

Vstupenky do Obecního domu na 11. ledna 2025 k dostání v síti Ticketstream.

Foto: Media Training

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!