SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Koule s Pavlou Tomicovou

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Koule s Pavlou Tomicovou 

Zasoutěžte si s námi o vstupenky na explozivní story o mistrovství světa, o zvedání trakařů i prvních lásek, o osudovém lyžařském kurzu a hororovém soustředění v Horažďovicích. Prima hvězdné léto pod žižkovskou věží se pomalu ale jistě blíží ke konci, tudíž máte skvělou příležitost ještě nějaké to představení pod širým nebem zhlédnout.

Na prknech letní scény Divadla Kalich se odehraje divadelní zpracování skandální rozhlasové hry, která rozpoutala lavinu soudních žalob a mediálních emocí, aby se nakonec stala nejstahovanějším pamlskem na internetu a v anketě posluchačů rozhlasovou hrou roku.

Čeká na vás zpívající Karel Hála, doktor Cvach s anabolickými steroidy, Jiřina Švorcová recitující o pionýrském odznáčku v intimních partích a Štěpánka Haničincová, která pomáhá čertíku Bertíkovi odvelet do pekel soudruhy Husáka a Štrougala.

Ve inscenaci zazáří herečka a komička Pavla Tomicová.

Ve hře jsou 2x dvě vstupenky na termín 27. srpna. Stačí odpovědět na soutěžní otázku. 

Soutěžní otázka zní: 

Který český režisér stojí za divadelní inscenací Koule?

a) David Ondříček

b) David Drábek

c) David Laňka

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište KOULE). Výherce vyhlásíme 22. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadlo Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!