Comic-Con Junior oživí Brněnské výstaviště začátkem listopadu

Comic-Con Junior oživí Brněnské výstaviště začátkem listopadu 

Více o akci...

2lis - 3lis celý den

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Comíc-Con Junior potěší i letos všechny dospělé, náctileté a dětské fanoušky sci-fi a fantasy. Brněnské výstaviště se na podzim v termínu od 2. do 3. listopadu, znovu promění v doupě filmů a seriálů, videoher i stolních her, komiksů a knih a v neposlední řadě také kostýmů.

Všichni příchozí si budou moci užít například jednu z ikon populárního seriálu Star Trek, oblíbeného Q v podání Johna de Lancie, ale i další herecké, komiksové a cosplay hosty. Nebudou chybět ani videohry, workshopy, výstavy nebo virtuální realita.

 „Oproti jarní akci v Praze je Comic-Con Junior o něco více zaměřený na děti a náctileté. Nicméně i dospělí si určitě přijdou na své. Snažíme se akci koncipovat tak, aby ji mohly navštívit celé rodiny a každý se zabavil trochu jinak. Dospělí mohou zajít na zajímavé besedy s herci nebo třeba obejít zábavné výstavy a vyzkoušet si technologické novinky. Děti se jistě zabaví v deskoherně, ve videoherně a na mnoha speciálních workshopech. Program obsahuje víc aktivit, kdy je možné si leccos vyzkoušet na vlastní kůži a spoustu se toho naučit,“ říká o nadcházející akci Pavel Renčín, marketingový ředitel ze společnosti Active Radio, která akci pořádá.
 
Navíc mohou návštěvníci letos poprvé využít společného vstupu na Comic-Con Junior a současně na nový knižní veletrh Kniha Brno, který bude probíhat v sousedících prostorách.
 
Vstupenky k dostání v síti Ticketstream.
 
Foto: archiv Comic-Con Junior

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!