Harold a kouzelná pastelka i nový SpongeBob. Srpnové tipy na filmy pro děti

Harold a kouzelná pastelka i nový SpongeBob. Srpnové tipy na filmy pro děti 

Nejnovější rodinné filmy i animované pohádky pro děti míří každý měsíc do kin. A srpnová filmová nadílka je opravdu štědrá! Čekají nás duchařské i kočičí dobrodružství, Haroldův svět fantazie, ale i nový SpongeBob v kalhotách. Inspirujte se našimi tipy!

Harold a kouzelná pastelka

  • V kinech od 01. 08. 2024

Přáli byste si, aby vše, co nakreslíte, se stalo skutečností? Dobrodruh Harold (Zachary Levi) to dokáže! Díky kouzelné pastelce a představivosti je schopen ve své kouzelné knize vytvořit naprosto cokoli. A když vyroste, rozhodne se ze stránek své knížky překreslit do reálného světa.

To ale ještě netuší, co všechno může se svou pastelkou natropit ve skutečném světě… A když se magická moc neomezené fantazie ocitne v nesprávných rukách, budou muset Harold a jeho přátelé využít veškeré své tvořivosti k tomu, aby zachránili nejenom svět skutečný, ale také Haroldův svět fantazie.

Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje

  • Na Netflixu od 02. 08. 2024

V novém dobrodružství SpongeBoba se znovu vracíme do texaského Zátiší Bikin. Podmořskou idylku ovšem naruší lidská technika, která násilím odebere obyvatele Zátiší Bikin a vynese kamsi nad hladinu.

Vědátorská veverka Sandy k sobě přibere nejen kamaráda SpongeBoba v kalhotách, ale i svoji veveří rodinu, aby celou situaci zachránila.

10 životů kocourka Mňouka

  • V kinech od 08. 08. 2024

Malinko sobecký, rozmazlený, a taky trochu vypasený kocourek Mňouk si užívá nekonečné štěstí v novém domově u výzkumnice Růži Šikovné. Když mu jeho prostor naruší cizí mužský element, navíc alergický na kočky, Mňouk vymyslí zákeřný plán, jak se ho zbavit. Nedopatřením a souhrou okolností se tak ale zbaví pouze svého posledního devátého života.

U nebeské brány se nad kocourkem slitují a pošlou ho zpět, aby prokázal, že se umí napravit. Jenže co Mňouk netuší, je, že svých nově nabytých devět životů prožije vždy v těle jiného zvířátka. Čeká ho tak velmi poučná a náročná cesta zpět na místo, které považoval za svůj domov.

Kočky v muzeu

  • V kinech od 22. 08. 2024

Kocouří dobrodružství pokračuje dál ještě v další podobě. Tentokrát v jejím čele stojí mladý kocour Vincent a myšák Maurice, kteří se ocitnou v petrohradském muzeu Ermitáž. Tam se setkají s elitní kočičí jednotkou, která už po staletí chrání umělecké poklady před myšmi a jinými škůdci.

Vincent by rád byl součástí kočičí rodiny, nechce ale ani zanevřít na svého myšího kamaráda, který mu zachránil život. Bohužel Maurice mu to nijak neusnadňuje, jeho vášní jsou totiž obrazy, na kterých si velmi rád pochutnává. Když do Ermitáže přivezou nejslavnější obraz světa - Monu Lisu - Maurice zatouží ochutnat i ji a zapsat se tak do myší historie úspěchů. Monu Lisu ovšem někdo ukradne a tak je na Vincentovi a jeho přátelích umělecké dílo vypátrat.

Elli a parta příšeráků

  • V kinech od 22. 08. 2024

Duchové jsou tu od toho, aby strašili, to je známá věc. Ovšem ducha Elli strašení lidí nebaví. Elli žije ve starodávném sídle se svým přísným a nevrlým strýcem, který je jejím jediným příbuzným. Není divu, že se Elli cítí osaměle, navíc jí strýc zakazuje opustit dům – ani přes zeď, ani dveřmi.

Jednoho dne však strýc záhadně zmizí a Elli se ho vydá hledat. Na své dobrodružné cestě potká partičku příšerek, která se ukrývá ve strašidelném zámku v lunaparku. I ti hledají místo, kam by mohly patřit. Podaří se Elli a jejím novým kamarádům zachránit strýce a najít vytouženou velkou rodinu?

Cesta za legendou

  • V kinech od 29. 08. 2024

Tento měsíc zamíříme v kinech také do krásné země plné kouzelných bytostí, ale i děsivých nestvůr, které donutí zdejší obyvatele uchýlit se do bezpečí opevněného města. Jen odvážná dvojčata Zak a Kyle zůstávají mimo bezpečné hradby, alespoň tedy do chvíle, než Kyle záhadně zmizí.

Zak se ho hned vydá hledat a na jeho pouti jej doprovází rebelka Indiana s magickou bytostí Lendar. To ale není jediné kouzelné stvoření, která se na cestu vydá s nimi. Zak totiž nedopatřením proměnil tři metry vysokou chlupatou obludu Wowo svým magickým nefritovým kamenem na malou, roztomilou, ale taky pěkně naštvanou potvůrku. 

Aby tato nepravděpodobná parta zachránila nejen Kylea, ale i jejich nádherný domov, vydávají se společně na neobyčejnou dobrodružnou výpravu, a to přímo do srdce země, která je obydlená nejen mnoha fantastickými bytostmi ale také velmi nebezpečnými monstry.

Nemusíte se ale omezovat, inspirujte se dalšími novinkami v kinech a na streamovacích platformách. Máme přehled rodinných filmů, ale třeba i animovaných filmů pro děti. Stačí si jen vybrat.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!