SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky do Farmaparku Soběhrdy

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky do Farmaparku Soběhrdy 

Farmapark Soběhrdy je skvělá volba na výlet pro celou rodinu. Malí i velcí se mohou těšit kromě několika druhů zvířat také na celou řadu atrakcí jako farma jeepy, plovoucí kruhy, tubingová dráha, trampolíny, lanové centrum či vláček. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Letní období přímo vybízí k výletu s dětmi. Vyrazit můžete do Farmaparku v Soběhrdech, kde najdete až 250 zvířat z farem z celého světa. Narazíte tam na velbloudy, pštrosi, ovce, lamy, kteří budou procházet přímo kolem vás. Navíc v celém areálu Farmaparku najdete více než 5 km stezek pro pěší a kočárky zasazené do malebné přírody.

Dokonce o víkendu 17. a 18. srpna se ve Farmaparku uskuteční letní koupačka. V rámci doprovodného programu vystoupí Fíha Tralala nebo Kája a Bambuláček. Pohádku o Zlatovlásce zahraje Divadélko Šneček, veselé písničky zazpívá Míša Růžičková a děti si mohou zatrsat s Diskotékou Baby Jagy.

Nyní s námi můžete soutěžit právě o dvě vstupenky do Farmaparku v Soběhrdech! Stačí odpovědět na soutěžní otázku, která zní:

Farmapark Soběhrdy se nachází zhruba 30 minut od...?

a) Prahy

b) Brna

c) Ostravy

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište FARMAPARK). Výherce vyhlásíme 12. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Farmapark Soběhrdy

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!