Poslední hod kostkou na Šachoffnici. SkupinaTraktor se loučí se svojí pětiletkou

Poslední hod kostkou na Šachoffnici. SkupinaTraktor se loučí se svojí pětiletkou 

V pátek a v sobotu 20. a 21. září udělá kapela Traktor pomyslnou tečku za uplynulým pětiletým obdobím ve své domovině v Hranicích. Pátečním hostem bude kapela Dymytry a sobotním kapela Panoptiko.

Počátek kapely Traktor se datuje od jara 2001, kdy se dali dohromady bývalí členové kapel Tarantula a Wizard: Standa Balko, Martin Kapek a Karel Ferda. Ke kapele se od raného začátku přidali taktéž Petr Bartošek a Pavel Balko.

S deskou Šachoffnice kapela Traktor tehdy odvážně prorazila pomyslné bariéry a skrze vlastní halové turné se dostala na ty největší domácí akce. Těch pět nabitých let, které jsou snem každé rockové kapely, podtrhla druhá deska Sedmá strana kostky. S tímto obdobím se kapela skrze dva symbolické koncerty loučí, aby se mohla věnovat další, nové etapě.

Koncert kapely Traktor pod názvem Domácí rozlučka 2019–2024: Poslední hod kostkou na Šachoffnici se uskuteční hned ve dvou termínech! A to v pátek 20. září a v sobotu 21. září, od 20.00 v Letním kině Hranice. Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketstream.

Foto: archiv Traktor

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!