Kopec legrace pro celou rodinu. Vydejte se do Brna za Planetou zábavy

Kopec legrace pro celou rodinu. Vydejte se do Brna za Planetou zábavy  

Pokud si lámete hlavu s tím, kam vyrazit v letních dnech na výlet, v brně je denně otevřeno místo pro celou rodinu pod názvem Planeta zábavy. Vstupte tak do světa pohádkové fantazie i veselých atrakcí, dobrodružných aktivit a především legrace. Do zábavního parku se můžete vydat až do 1. září.

V magickém dobrodružném parku Planeta zábavy vás přivítají svítící pohádkové bytosti i divoká zvířata džungle nebo ledových planin. Nebudou chybět ani roztomilí dinosauři a barevný svět vodních živočichů a rostlin.

Hrací zóna zahrnuje klouzačky, houpačky, kuličkové bazény, lezecké stěny či elektrická autíčka. Nekonečný svět zábavy doplňuje taktéž zóna virtuální reality s dobrodružstvími ve vesmíru, na horské dráze, v jurském parku nebo při záchraně civilizace.

Nově je součástí Planety zábavy venkovní lunapark s velkým autodromem, létajícími slony, šlapadly na jezírku, adrenalinovou lavicí Crazy wave a Twisterem. Nechybí kolotoče, skákací hrady či pískoviště. Navíc všechny venkovní atrakce jsou k dispozici bez omezení, v ceně vstupného.

Vstupenka platí i na světovou výstavu kosmonautiky Space Mission, plnou originálních exponátů, které se vrátily z vesmírných misí. Ve Space Campu si pomocí virtuální reality vyzkoušíte třeba cestu na Měsíc a jízdu v Lunar roveru nebo výcvik astronautů na opravdovém gyroskopu.

Vstuoenky k dostání v síti Ticketstream.

Foto: planetazabavy.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!