SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na muzikál Doktor Faust

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na muzikál Doktor Faust 

Vydejte se do světa plného fantazie a magie, a zasoutěžte si s námi o vstupenky na oceňovaný muzikál Doktor Faust. Navíc se soutěží o speciální termín, jelikož to budou v září přesně dva roky od premiéry tohoto úspěšného muzikálu.

Muzikál Doktor Faust autorů Vojtěcha Adamčíka a Jana Batysty vykresluje příběh, který pojednává o středověkém německém učenci Faustovi, který vyměnil svou duši za slávu, bohatství a mládí. Ten si na začátku příběhu žalostně uvědomuje, že zestárl, aniž by dosáhl skutečného poznání, proslulosti, nebo nashromáždil majetek. Mefistofeles – ďábel nabízí, že za upsání jeho duše jej omladí a splní mu všechna přání. Uvědomuje si ale Faust skutečnou cenu obchodu?

Ve hře jsou 2x dvě vstupenky na termín 22. září. Stačí odpovědět na soutěžní otázku. 

Soutěžní otázka zní: 

Který herec ztvárňuje hlavní roli Fausta?

a) Zbyněk Fric

b) Zdeněk Fric

c) Zbyněk Frič

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište FAUST). Výherce vyhlásíme 6. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Michal Škvor

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Na Maninách nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Na Maninách

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!