Nejlepší místa, která navštívit ve vašich prázdninových dnech

Nejlepší místa, která navštívit ve vašich prázdninových dnech 

Na světě najdete nespočet nádherných míst, které rozhodně stojí za návštěvu! My jsme pro vás vybrali taková, kde si přijdou na své jak milovníci lenošení na pláži, tak ti, kteří kolem sebe potřebují cítit ruch velkoměsta. A nebojte se, máme něco i pro ty z vás, kteří se rádi nechají okouzlit panenskou přírodou!

Ty nejlepší tipy pro milovníky plážového lenošení

Hledáte romantické pláže, kde můžete strávit celý den, lenošit pod slunečníkem a navíc mít celkem vysokou záruku toho, že zažijete opravdu nádlerné počasí? Navštivte některé z těchto míst - garantujeme vám, že si svou dovolenou užijete!

Sardinie

Fascinující výhledy na moře všech odstínů modré, dokonalé západy slunce a nádherná příroda? To vše tvoří dokonalou prázdninovou harmonii. Sardinii by měl každý vidět alespoň jednou ve svém životě! 

Dubaj

Písek, horko a záruka nádherného počasí bez mráčku? Přesně to vám přinese letní Dubaj. Nechte se unést arabským rytmem a vychutnejte si dokonale udržované hotelové pláže, skvělý servis a trochu jinou kulturu. A pokud vás pláž začne nudit? Udělejte si výlet do města a objevujte jeho originální stavby, zábavní parky a monstrózní nákupní centra. 

Foto: elements.envato.com

Polsko

Že je dovolená u Balatonu out? Ale kdeže! Těší se až nebývalé oblibě a přináší nádherné pláže, výhledy, které berou dech a navíc vše za velmi rozumný peníz! Ne nadarmo se dovolené u Polského moře přezdívá "polské Maledivy". Nespornou výhodou je také to, že jste u něj doslova za chviličku! Nechte se letos unést Balatonem!

Města a příroda - dokonalá kombinace

Poznávací dovolené se stále těší obrovské oblibě. O dovolené totiž nemusíte jen lenošit, ale také něco pořádného zažít a vidět! A přesně k tomu jsou perfektní kombinace měst a přírody. Jeden den navštívíte galerii, muzeum a dáte si skvělou kávu v centru, druhý den už obdivujete krásy hor a načerpáváte energii ze zelených lesů.  

Foto: elements.envato.com

USA

Dokonalá symbióza! Navštivte úchvatné národní parky v Americe a svou pouť po těchto přírodních krásách završte v New Yorku. Rozhodně si na něj ale nechte alespoň několik dní! Nebo to vezměte opačně - navštivte New York a městský shon pak uklidněte právě v národních parcích. Letenky do New Yorku najdete na eSky.cz za skvělou cenu! Uvidíte, že nebudete litovat!

Rumunsko

V Rumunsku si přijdou na své ti z vás, kteří milují historická města. Navíc ty, které jsou opředené legendami o upírech! Transylvánie vám učaruje svou nádherou, divokostí a nekončícími přírodními scenériemi, které jsou sem tam narušeny právě městy a vesnicemi s neopakovatelnou atmosférou! Ideální varianta, pokud se rádi tak trochu bojíte!

Česká republika

Ano, naše domovina rozhodně spadá přesně do této kategorie? Tak schválně - jak dobře znáte naše větší (nebo i ta menší) města? Dokonalá atmosféra Českéh Krumlova, neopakovatelné Brno nebo třeba lázeňská města? Ty všechny mají okolo sebe spoustu přírody a poskytují neuvěřitelné množství zážitků! 

Tak co, už jste si vybrali svou vysněnou dovolenou? Pokud stále váháte, podívejte se na blok Travel Talks by eSky, kde najdete neuvěřitelné množství tipů pro vaše volné dny. Rovnou pak můžete na stránkách eSky.cz využít rezervaci letenek, ale třeba i hotelu nebo automobilu v místě vašeho budoucího pobytu. Ať se vám dovolená vydaří!

Zdroj: elements.envato.com

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!