První ročník BadBoy Festu již brzy zavítá na Prague Louku

První ročník BadBoy Festu již brzy zavítá na Prague Louku 

Hudební festival BadBoy Fest se poprvé uskuteční na malebné Prague Louce. Majk Spirit, Pil C, Rohony, Maniak, Adam Mišík, ale třeba i Martin Mikýř Mikyska nebo Libor Podmol… to jsou jen některá jména, na jejichž vystoupení se můžete těšit. Ale BadBoy Fest nebude jen o hudbě.

BadBoy Fest odpočítává dny do své premiéry - nový hudební festival totiž vůbec poprvé otevře své brány 24. srpna 2024. Návštěvníci se mohou na třech stages těšit na vystoupení populárních interpretů jako jsou Majk Spirit, Pil C, Rohony, Maniak, Adam Mišík, Rest & DJ Wich, Renne Dang, Sebastian, vítěze soutěže WRAP 2024 Egy, ale také třeba na finalistu televizní show Survivor Martina Mikýře Mikysku. Na své si přijdou také milovníci elektronické hudby na Beach stagei. 

BadBoy Fest zakotví na Prague Louce, a tak kromě hudebních zážitků si návštěvníci budou moci užít koupání v biotopu a třeba si vyzkoušet populární wakeboarding. Nejmenší návštěvníci si také přijdou na své - nejen že děti do deseti let mají vstupné zdarma, ale také pro ně bude připravena speciální dětská zóna s aktivitami.

Jedním z hlavních lákadel bude také exhibice světově uznávaného freestyle motokrosového jezdce Libora Podmola, který svým adrenalinovým FMX vystoupením zaručeně rozechvěje srdce všech návštěvníků. Libor Podmol je známý svými neuvěřitelnými skoky a triky, které předvádí s mistrovskou přesností a odvahou.

Festivalem to ale nemusí končit. Návštěvníci jsou také zváni na afterparty v Badboy House klubu v Praze na ulici Ječná, kde mají s festivalovou vstupenkou vstup zdarma, a k tomu navíc obdrží i voucher v hodnotě 200 Kč na bar v klubu.

Vstupenky na Badboyfest jsou v prodeji v síti Ticketstream.cz. První vlna lístků za cenu 590 Kč je již vyprodaná.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Prague Louka

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!