Já padouch 4 a V hlavě 2. Červencové tipy na filmy pro děti

Já padouch 4 a V hlavě 2. Červencové tipy na filmy pro děti 

Nejnovější rodinné filmy i animované pohádky pro děti míří každý měsíc do kin. A červenec bude hlavně ve znamení velkých návratů! Emoce nás ovládnou v novém pokračování animovaného filmu V hlavě. V kinech budou také znovu řádit mimoňové, Lassie vyčenichá zloděje psů a jeden japonský kluk půjde za svým fotbalovým snem. Inspirujte se našimi tipy!

V hlavě 2

  • V kinech od 18. 07. 2024

Po velkém úspěchu animovaného filmu V hlavě přichází očekávané pokračování. Riley od té doby vyrostla a v její teenagerovské hlavě nastává doslova emoční revoluce.

Radost, Smutek, Vztek, Strach a Nechuť, kterým se už dlouho dařilo mít všechno pěkně pod kontrolou, se ocitají v rozpacích, když se jejich společnost rozroste o další pocity. Třeba o Úzkost, která velmi brzy převezme kontrolu nad životem Riley.

Výborný počin od společností Disney a Pixar je upřímným příběhem dospívání, který osloví a dojme děti i dospělé.

Já, padouch 4

  • V kinech od 04. 07. 2024

Zločinec Gru ve čtvrtém pokračování zdá se pověsil zločinecké řemeslo na hřebík a místo padoušských plánů spíš vymýšlí, jak se vetřít do přízně svého synka Grua juniora, nejnovějšího člena rodinky, který tíhne spíše ke své mamince Lucy.

Ovšem to, co Grua začne brzy trápit víc než rodinné patálie, je darebák Maxime Le Mal, který právě unikl z vězení. Maxime Grua šikanoval již na základce a za mřížemi skončil právě Gruovým přičiněním. Gru tak s rodinou kvůli obavě z pomsty skončí v programu na ochranu svědků.

Proč je animák Já, padouch tak oblíbený? Za to můžou hlavně roztomilá žlutá monstra jménem Mimoni. A o jejich gagy rozhodně nouze nebude, právě naopak - budou ještě víc „mega". Kvůli ochraně Grua se totiž pět mimoňských dobrovolníků dostane do speciálního programu, který je vybaví superschopnostmi. Megamimoni jsou tak ještě většími magnety na katastrofy všeho druhu!

Blue Lock the Movie: Episode Nagi

  • V kinech od 18. 07. 2024

A teď něco pro fanoušky japonského anime a fotbalu. Do kin míří filmové zpracování sportovní anime série Blue Lock. Příběh se zaměřuje na znuděného středoškoláka Nagiho Seishira, ze kterého se vyklube překvapivě nadějný fotbalista. Nagiho talent objeví jeho spolužák Reo Mikage, který sám touží dostat se mezi světovou fotbalovou špičku.

Když Nagi obdrží tajemnou pozvánku s názvem Blue Lock, otevřou se mu dveře do zcela nového světa. Na akci se totiž potká s útočníky z celého Japonska a Nagi i Reo tak mají šanci splnit si své fotbalové sny.

Lassie: Nové dobrodružství

  • V kinech od 20. 06. 2024

Na konci června zaběhla do kin také Lassie! Ta se v novém dobrodružství vydává spolu se svým páníčkem Florianem pátrat po zloději psů!

Jednou z unesených je také Jack Russell teriérka Pippa, kterou někdo ukradl přímo z domu Florianovy tety Cosimy. Florian spolu s dalšími dětmi Kleou a Henrim chce záhadě přijít na kloub a osvobodit nejen Pippu, ale i další unesené psy.

To byly Informuji červencové tipy na rodinné filmy, které byste si ve vašem rodinném kruhu rozhodně neměli nechat ujít.

Nemusíte se ale omezovat, inspirujte se dalšími novinkami v kinech a na streamovacích platformách. Máme přehled rodinných filmů, ale třeba i animovaných filmů pro děti. Stačí si jen vybrat.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!