Objevte budoucnost řízení obráběcích strojů na Semináři TNC7

Objevte budoucnost řízení obráběcích strojů na Semináři TNC7 

Společnost HEIDENHAIN s.r.o. srdečně zve všechny uživatele obráběcích strojů s řídicím systémem HEIDENHAIN na jedinečnou sérii seminářů zaměřenou na nový řídicí systém TNC7. Tento výjimečný seminář se bude konat v sídle firmy HEIDENHAIN v Praze a je určen pro všechny, kdo chtějí posunout své dovednosti a znalosti v oblasti řízení obráběcích strojů na novou úroveň.

Semináře budou probíhat v několika termínech od června do srpna, přičemž každá akce je jednodenní. Účast na semináři je bezplatná, avšak kapacita je omezená, proto je nutná online registrace. Nezmeškejte tuto příležitost a zaregistrujte se co nejdříve.

Co Vás čeká?

Hlavním tématem semináře bude představení nového řídicího systému TNC7. Tento systém přináší řadu inovací, které zásadně zjednoduší a zefektivní práci s obráběcími stroji. Účastníci semináře se dozví vše o jeho funkcích a výhodách nejen teoreticky, ale i prakticky. Seminář bude doprovázen živými ukázkami na moderním obráběcím stroji osazeném právě systémem TNC7. 

Co dalšího jsme si pro Vás připravili?

1) Naučíme Vás, jak efektivně minimalizovat přípravné časy a zjednodušit automatizaci obrábění. Díky tomu zvýšíte produktivitu a efektivitu výroby na svých strojích.

2) Představíme Vám pokročilé softwarové opce, které posunou Vaše obrábění na novou úroveň. V akci uvidíte opce, např.: #168 – Process Monitoring, #159 – Model Aided Setup, #154 – Batch Process Manager a další.

Partnerem semináře je společnost SCHUNK Intec s.r.o., která nám poskytla své špičkové vybavení včetně nástrojů, které budete mít možnost vidět a vyzkoušet. Díky tomuto partnerství Vám můžeme nabídnout komplexní pohled na moderní obrábění s využitím nejnovějších technologií.

Jak se registrovat?

Pro registraci navštivte naše webové stránky, vyberte si vhodný termín a vyplňte registrační formulář. Těšíme se na Vás!

Připojte se k nám a zjistěte, jak Vám nový řídicí systém TNC7 může pomoci dosáhnout vyšší efektivity a kvality ve Vaší výrobě!

Foto: heidenhain.cz

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!