SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Prima hvězdné léto pod žižkovskou věží

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Prima hvězdné léto pod žižkovskou věží 

Až do 5. září bude v Mahlerových sadech na Praze 3 probíhat již šestý ročník Prima Hvězdného léta pod žižkovskou věží. Ponese se ve znamení blížících se letošních 25. narozenin pořádajícího Divadla Kalich. Zastřešená letní scéna nabídne v několika večerech žánrově pestrý repertoár složený z činoherních komediálních hitů, muzikálu i koncertů. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Letní premiéry letos pod žižkovskou věží čekají novinky Divadla Kalich Návštěva na zabitíTaťjanou Medveckou, Sabinou Laurinovou, Matoušem Rumlem v hlavních rolích a Dobře rozehraná partieRadkem Holubem, Barborou Hrzánovou. Diváci se mohou těšit také na komedii Komorního divadla Kalich Což takhle dát si chobotnici? Kristýnou Frejovou, Karlem Zimou či Davidem Suchařípou.

Svoji pražskou premiéru tu odehraje vyhledávaná komedie Divadla Bolka Polívky FichtlPavlem Liškou a Michalem Isteníkem, a na jedinou pražskou reprízu přijede kultovní Koule Klicperova divadla s Pavlou Tomicovou, stejně jako respektované nastudování slavného muzikálu Balada pro banditu Divadla A. Dvořáka Příbram s Pavlem Batěkem a Annou Fixovou v hlavních rolích.

Mimořádný divácký zážitek nabídnou dva koncerty Nebe na Zemi, na nichž dojde ke spojení Adama Plachetky, Ondřeje Havelky, orchestru Melody Makers a slavných písní Jaroslava Ježka, Jana Wericha a Jiřího Voskovce.

Pokud si nechcete nechat ujít tento letní divadelní zážitek, můžete s námi soutěžit o vstupenky na vybraná představení. Ve hře jsou inscenace: Velký muzikálový večer (27. 7.), Což takhle dát si chobotnici (16. 8.) a Pusťte mě ven! (30. 8.). Napište nám prosím, o které představení soutěžíte. Každá ze tří inscenací bude mít jednoho výherce, který obdrží dvě vstupenky.

Soutěžní otázka zní:

Jak se jmenuje představení, které 5. září uzavře letošní ročník Prima hvězdného léta pod žižkovskou věží?

A) Ani za nic!

B) Ani za milion!

C) Ani za nic na světě!

Správnou odpověď spolu s preferovaným představením a termínem jeho konání nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme 18. července. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadla Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!