Další ročník Jízdárna Festu se uskuteční již v polovině srpna. Na co se můžete těšit?

Další ročník Jízdárna Festu se uskuteční již v polovině srpna. Na co se můžete těšit? 

Program dalšího ročníku populárního festivalu je na světě. Nabitá festivalová atmosféra tvoří z Jízdárna Festu oblíbený dvoudenní hudební festival pro celou rodinu a víkend plný nezapomenutelných aktivit a zážitků.

V pátek 16. srpna odstartuje festival v krásném prostředí zámeckého parku v Rychnově nad Kněžnou v 16.30 kapela NEBE. Štafetu převezme v 18.20 jedinečná Vypsaná fixa a celý areál rozpálí ve 20.30 Divokej Bill.

Druhý den, v sobotu 17. srpna, zahájí akci ve 12.00 dětský program. Doprovodný program pro celé rodiny s maskoty Pigym a Lili je už tradiční součástí Jízdárna Festu, a bude tomu tak v i roce 2024. Plynule navážou ve 12.30 Mlsotkové ft. Hopy Hop a ve 13.20 to rozjedou Rebelky. Doprovodné aktivity doplní stezky parkem, dílničky, skákací hrady, 3D realita, workshopy, setkání s kapelami, ale především pohoda v krásném prostředí.

 Hudební atmosféru naladí ve 14.00 Jaroslav Oláh, dav rozhoupe v 16.40 Sofian Medjmedj, v 18.00 odstartuje svou show skvělý písničkář Pokáč a v 19.00 si podmaní diváky kapela Poletíme?. Ve 21.40 zámecký park rozzáří svými peckami kapela UDG a celou akci završí ve 23.00 rodák z Rychnova Jay Diesel.

Dramaturgie akce je vymyšlená tak, aby si každý vybral svého favorita a  užil si s námi nezapomenutelný den. Proč jezdit daleko za zážitky, když Jízdárna Fest přijede za Vámi do centra města. Už teď se na Vás moc těšíme!,“ říká pořadatel festivalu Jakub Hrbáč.         

Pro veškerý komfort návštěvníků je kapacita areálu omezená. Vstupenky k dostání na xticket.cz.

Foto: archiv Jízdárna Fest

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!