Legendární Highjump slaví 25 let

Legendární Highjump slaví 25 let 

Před pětadvaceti lety se v lomu v Hřiměždicích u Příbrami uskutečnil první ročník závodů ve skocích do vody z extrémní výšky. Výročí této akce se uskuteční 2. až 3. srpna a organizátoři slibují mimořádný program. K lomu dorazí opět skokani z celého světa, aby předvedli dechberoucí seskoky z výšky až 30 metrů nad vodní hladinou.

Zatopený žulový lom v obci Hřiměždice nabízí unikátní zážitek z koupání a pořádaných sportovních a kulturních akcí. I letos si do lomu Hřimeždice najdou cestu skokani z Francie, Rakouska, Německa, Spojených států a dalších zemí. Na programu bude závod z několika výšek: královská disciplína 20 metrů, dále skoky z 16 a 12 metrů vysokých skokanských věží. „Bude se zase na co dívat. Svou účast už potvrdili stálice Highjumpu a také nové tváře, které se v Hřiměždicích objeví vůbec poprvé,“ říká organizátor Tomáš Kučera.

V rámci oslav pořadatelé připravili lákavou hudební show, kterou divákům zprostředkují na několika scénách. Vystoupí například rapper Yzomandias, současná hvězda Rohony, rapper Rest s kapelou Champion Sound, legendy domácí scény PSH, zpěvák 7krát3 s živou kapelou nebo DJs Matamar, TK27, Magenta či Roxtar.

V areálu bude jako obvykle připraveno nejrůznější občerstvení. Protože pořadatelům záleží na tom, aby se návštěvníci akce dobře najedli, otevřou v areálu velkolepý food court s mezinárodní gastronomií z různých koutů světa a dalším občerstvením. Pro návštěvníky bude připraveno stanové městečko s dostatečným sociálním zařízením.

Výhodné vstupenky na výroční Highjump jsou k dostání v síti Ticketstream.

Foto: archiv Highjump

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!