Škwor se chystá po první části Sobě věrnej Tour na velkolepé finále

Škwor se chystá po první části Sobě věrnej Tour na velkolepé finále 

Po vyprodaném loňském „dvojáku“ v pražském O2 universu, kde kapela Škwor oslavila 25 let na scéně a pokřtila nové album Sobě věrnej, vyjela letos na jaře stále populárnější čtveřice na své dosud největší turné. Na podzim se fanoušci mohou těšit na pokračování 15. listopadu ve Sportovní hale Most a 13. prosince v třinecké WERK Areně. Celé turné pak vyvrcholí 20., 21. a 22. prosince, kdy se kapela opět vrátí do haly O2 universum.

Jedinečnou atmosféru uplynulých koncertů přibližuje live klip ke skladbě Pravda bolí. „Klip je v podstatě takovým ohlédnutím za první částí turné a zároveň pozvánkou na jeho velký závěr 20., 21. a 22. prosince v Praze. Předtím ještě odehrajeme nově oznámené koncerty 15. listopadu v Mostu a 13. prosince v Třinci. Fanoušci se mají tedy na co těšit. Bude to nejen finále šňůry, ale taky celého roku 2024, takže si to společně chceme náležitě užít a udělat pořádnej předvánoční mejdan!“ říká baskytarista Tomáš Kmec.  

K samotnému turné pak frontman Škwor Petr Hrdlička dodává: „Je to největší šňůra, jakou naše kapela kdy jela. Přípravy byly náročný a dlouhý, ale opravdu to stálo za to. Fanoušci nás velmi mile překvapili tím, v jakém počtu dorazili, a my si toho fakt hodně vážíme!“ 

Intenzivní koncertování a výše zmíněný nový klip Pravda bolí ale nejsou jedinými aktualitami ve skupině Škwor. V závěru května kapela potěšila své příznivce  také parádním fyzickým artefaktem, když při příležitosti 20. výročí prvního vydání přichystala LP reedici svého přelomového alba Vyvolenej! Druhá řadovka Škwor, z níž vzešel mimo jiné absolutní hit Sraž nás na kolena, je nyní k dispozici jako speciální výroční limitovaná číslovaná edice na vinylu, s rekonstruovaným obalem a pečlivým masteringem ze studia SONO. Pro co nejlepší zvukový efekt LP reedice pak navíc došlo k drobné úpravě v rámci tracklistingu desky. 

Detailní informace k nadcházejícím koncertům najdete na www.skwor.cz/koncerty a pro větší zapojení do aktuálního dění můžete sledovat kapelní Facebook a Instagram. Vstupenky na koncerty v Mostě a Třinci k dostání v síti Ticketstream.

Foto: Ondřej Pýcha

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!