Přehrady FEST 2024 jsou za rohem. Jací hudebníci na nich vystoupí?

Přehrady FEST 2024 jsou za rohem. Jací hudebníci na nich vystoupí? 

Sedmý ročník Přehrady FESTu zůstane věrný dosavadním lokacím. V roce 2024 se vrátí do Vranova nad Dyjí 2. a 3. srpna. Dále naváže jednodenní festivalovou zastávkou ve Veselí nad Lužnicí 10. srpna a zakončí svoji vodní jízdu 23. a 24. srpna na Seči.

Brzy odtajníme přesný line-up a časy vystupujících. Zbývá už posledních osm dní na koupi akčních vstupenek ve 4. cenové kategorii a ubytování se rychle naplňuje, proto si naplánujte srpnové víkendy na Přehrady FESTu včas! V oběhu jsou vstupenky na oba festivalové dny i na každý den zvlášť. Myslíme i na velké party kamarádů a rodiny s dětmi,” říká pořadatel festivalu Jaroslav Šafarik.

Na letošní festivalové hudební podívané u vody nebudou chybět Divokej Bill, Jelen Pokáč, UDG, Poletíme?, Sofian MedjMedj, Pekař, Ready Kirken, Jakub Děkan, Street69, Patrik Malý a Anna Julie Slováčková.

Bohatý doprovodný program pro celé rodiny s maskotem Pigym je už tradiční součástí Přehrady FESTu, a bude to tak v i roce 2024.

Na Vranovské pláži bude návštěvníky čekat lanový park, paintball, bumperball, vodní fotbal, aquazorbing, vodní skluzavka, půjčovna koloběžek, kol, elektrokol, oblíbených paddleboardů, šlapadel, a dokonce také elektrolodí! Dobrodružnější duše se mohou plavit i na jachtě s instruktorem. Připravena budou taktéž šlapadla, veslice, kánoe i kajaky a mnoho dalšího. V ostatních lokacích bude možné brázdit vodní plochu na paddleboardech nebo lodičkách.

Zbývající vstupenky čtvrté vlny k dostání na Přehrady FEST.

Foto: archiv Přehrady FEST

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!