SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Festival Naruby

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Festival Naruby 

Fesrtival Naruby promítá ty nejhorší filmy, které byly za posledních 50 let natočené. Praktikují jednoduchou rovnici: špatný film + kvalitní rum = skvělý zážitek. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na letošní várku!

Druhý ročník filmového festivalu Naruby se bude konat od 12. do 15. června. Diváci se mohou těšit na pět tematických sálů které skvělé dokreslí atmosféru béčkového spíše ečkového filmu jako například Who Killed Captain Alex?, The Velocipastor, CarousHell, ThanksKilling a další. Za zmínku stojí celosvětová premiéra dokumentu o Jiřím Károvi. Nebude chybět ani bohatý doprovodný program v podání kapel, improvizací, kurzu lhaní či Burlesque.

Hrajeme o 4x dvě vstupenky na film dle vlastního výběru.

Soutěžní otázka zní:

Jak se jmenuje lokace, kde proběhne Festival Naruby?

a) klášter sv. Anežky České

b) klášter Gabriel Loci

c) Břevnovský klášter

Nápovědu naleznete v našem článku.

Správnou odpověď a PREFEROVANÝ FILM nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište FESTIVAL NARUBY). Výherce vyhlásíme ráno ve čtvrtek 13. června. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Festival Naruby

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Klášter sv. Gabriela

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!