V Divadle Lucie Bílé se odehrává francouzská komedie s Vlasákovou a Etzlerem

V Divadle Lucie Bílé se odehrává francouzská komedie s Vlasákovou a Etzlerem

Divadlo Lucie Bílé v pražské Karlově ulici připravilo před koncem divadelní sezóny ve spolupráci s Agenturou Harlekýn další činoherní premiéru. V nové francouzské komedii Co to píšeš, miláčku se diváci mohou těšit nejen na vybroušené dialogy, ale také na herecké výkony Lenky Vlasákové a Miroslava Etzlera.

hodnoceno 1x
Líbí? Pošlete to dál...

Lenka VlasákováLenka Vlasáková

Inscenace Co to píšeš, miláčku vypráví příběh na první pohled harmonického manželského páru - úspěšného prozaika Guillauma a jeho ženy Caroline. Jednoho dne se však Caroline z dlouhé chvíle začte do rozpracovaného díla svého muže a nestačí se divit. Hrdina románu o nemanželském poměru stárnoucího muže s mladou atraktivní dívkou se znepokojivě podobá samotnému autorovi. A Caroline dokonce tuší, o kterou dívku by se mohlo jednat. Proč Guillaume napsal tento příběh? Je to pouhá fikce anebo skutečnost? Když k nim na večeři přicházejí dlouholetí přátelé Éric a Sylvie, rozhodne se Caroline najít pravdu a muže se svým podezřením konfrontovat… Výsledkem je velká hádka plná vybroušených dialogů a zvratů. Život a umění od sebe totiž mohou opisovat navzájem.

Francouzská komedie (v originále Le Fantasme), jejíž autorem je úspěšný herec a dramatik Jean-François Cros, je v divadelním světě relativně čerstvou novinkou. Svou světovou premiéru si odbyla teprve v září roku 2022 v pařížské Comédie des Champs-Élysées. Na prknech Divadla Lucie Bílé mohou diváci tuto komedii v režii Petra Svojtky poprvé vidět 29. dubna 2024. V hlavních rolích manželů Caroline a Guillauma se představí Lenka Vlasáková a Miroslav Etzler. Po jejich boku se jako Éric a Sylvie představí Ladislav Hampl a Veronika Svojtková.

Naše dlouhodobá spolupráce s Agenturou Harlekýn mě neskutečně těší, a tak jsem vůbec neváhala nad tím, jestli své divadlo propůjčím jejich další premiéře. Jsem přesvědčená, že komedie Co to píšeš, miláčku bude u diváků stejně populární jako ostatní činohry, které společně uvádíme, a že ji v Divadle Lucie Bílé čeká řada úspěšných repríz,“ zve diváky na francouzskou komedii majitelka divadla a principálka Lucie Bílá.

Další náhodné fotky z galerie...

Lenka Vlasáková a Veronika SvojtkováV Divadle Lucie Bílé se odehrává francouzská komedie s Vlasákovou a Etzlerem Hlavní protagonistéV Divadle Lucie Bílé se odehrává francouzská komedie s Vlasákovou a Etzlerem

|

85%

Více o této akci...

Co to píšeš, miláčku

24.9.2024 v 19:00 hod. (úterý)

Koupit vstupenku

Co to píšeš, miláčku

8.11.2024 v 19:00 hod. (pátek)

Koupit vstupenku

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...