Zpěvačka Jiřina Anna Jandová pokřtila CD a videoklip Narovnaná v zádech

Zpěvačka Jiřina Anna Jandová pokřtila CD a videoklip Narovnaná v zádech 

Pražský klub Cavalli se stal centrem příjemné hudby, známých tváří, výborné zábavy a šampaňského. Křtilo se zde totiž druhé album Jiřiny Anny Jandové Narovnaná v zádech a také videoklip k titulní písni. Deska je pojmenovaná podle stejnojmenného hitu, který je také druhým singlem alba. Obsahuje devět autorských písní, z toho jednu v angličtině. Proč zrovna takový název? Dle vyjádření zpěvačky je to CD druhé a tedy sebevědomější.

Celý večer moderátorsky zastřešil Alexander Hemala. Role kmotrů se zhostili Vojta Kotek a Antonín Panenka.

Křtu se zúčastnila také spousta známých tváří, kromě jiných MUDr. Jan Cimický, Jiří Šlégr, Heidi Janků,  Jaroslav Sypal, Václav Upír Krejčí, Pavel Trávníček a jiní.

Album vzniklo v produkci Dalibora Jandy a agentury Hurikán. Skladatelsky se na něm kromě Jiřiny podíleli také Dalibor Janda a Antonín Gondolán. Autoři textů jsou Jan Krůta, Petr Rada, Petr Šiška, Jana Rybková, Miloš Skalka, Pavel Buňata a Igor Večeř.

Jaký by to byl křest CD a videoklipu, kdyby nezazpívala samotná zpěvačka? Jiřina publikum očarovala svým spontánním a procítěným projevem. Kromě jiných zazněly písně Narovnaná v zádech, retro hit Čekej a neplakej v duetu s hudební legendou Antonínem Gondolánem, Vyladěná a Klíče ke svítání. Moc ji to slušelo také v písni Dva týdny s tebou, s otcem Daliborem. Pro album je charakteristická především kytarová melodičnost a hravost, která tvoří osobitý styl Jiřiny „romantic rock“.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!