SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo klavírního virtuosa Lukáše Klánského na pražském koncertu

SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo klavírního virtuosa Lukáše Klánského na pražském koncertu 

V rámci koncertní série Hvězdy komorní hudby se 29. října v pražském Rudolfinu představí významný český klavírista Lukáš Klánský a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Sérii zahájí koncert v úterý 29. října v Sukově síni v Rudolfinu v Praze, kde Lukáš Klánský vystoupí společně s dalšími špičkovými interprety vážné hudby v čele s izraelským violoncellistou a sólistou Stuttgartského komorního orchestru Oferem Canettim.

Na pražském koncertu odehrají díla od skladatelů Beethovena, Mendelssohna a Rachmaninova.Ofer je jako umělec i člověk nesmírně inspirativní. Má hluboké znalosti dějin a teorie hudby a umí je krásně přetlumočit do praktické podoby. Moc se těším na práci s programem, který budeme hrát v Praze,“ nechal se slyšet Lukáš Klánský.

Další koncert bude na programu v únoru ve Smetanově síni Obecního domu, kde se klavírista představí s mezzosopranistkou Štěpánkou Pučálkovou působící v drážďanské Semperově opeře.  

Chcete si poslechnout pražský říjnový koncert ze série Hvězdy komorní hudby? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 vstupenky na koncert.

Soutěžní otázka:

Kolikáté narozeniny letos v březnu oslavil klavírista Lukáš Klánský?

A) 25. narozeniny

B) 30. narozeniny

C) 35. narozeniny

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v úterý 15. října dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Úvodní foto: archiv LiveCity

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!