Sportovní areál Slověnický mlýn po roce opět zahájil svou činnost

Sportovní areál Slověnický mlýn po roce opět zahájil svou činnost 

Letošní sezóna ve sportovním areálu COP Slověnický mlýn odstartovala v polovině května. Středisko v krásné přírodě nedaleko Slověnic návštěvníkům nabízí celou řadu adrenalinových aktivit. Kromě aktivit, které už si mohli naši návštěvníci vyzkoušet v loňském roce (lanový park, aquazorbing a lukostřelba), COP Slověnický mlýn nabízí také několik novinek. Patří mezi ně dětský lanový park (věrná kopie toho vysokého, ale v 1m nad zemí, pro děti od 100 do 150cm), lanovkový svět (kombinace unikátních lanovek a vysokých lanových překážek v 6-8 metrech), paintball, bungee running a také bumperball – absolutní novinku v ČR. Rozšířením nabídky jsou letos také programy pro školy a mateřské školky. Na návštěvníky čeká také lepší systém značení cest a zajímavé slevové balíčky.

Menšími nedostatky bylo v loňské sezóně chybějící občerstvení a také to, že osoby do 150cm výšky nemohly vyzkoušet lanový park, byly pro ně však k dispozici alespoň mobilní nízké lanové překážky. Pro letošní rok je vše napraveno. Návštěvníkům bude k dispozici stánek s občerstvením a účastníci menší než 150cm se mohou těšit na dětský lanový park se vším všudy – tedy i s helmou, úvazkem, karabinami a jištěním!

Otevírací doba bude v květnu a červnu jen o víkendech vždy od 10 do 18 hodin a o letních prázdninách každý den opět od 10 do 18 hod.

Ceník nabízených aktivit:

vysoký lanový park – 200 Kč/osobu

dětský lanový park – 100 Kč/osobu

lanovkový svět – 150 Kč/osobu

lukostřelba – 50 Kč/10 šípů (150 Kč/1/2 hodiny, 300 Kč/1 hodinu)

aquazorbing – 50 Kč/5 minut

paintball – 150 Kč/osobu.

bumperball – 50 Kč/10 minut/osobu

bungee running – 50 Kč/osobu

Za zmínku stojí také slevy a výhody, které mohou naši návštěvníci využít. Slevu u nás získají majitelé Rodinných pasů a Senior pasů. Na vybrané dny chystáme ještě speciální akční nabídky, o kterých se návštěvníci včas dozví na našich stránkách www.slovenicky-mlyn.cz

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Sportovní areál Slověnický mlýn po roce opět zahájil svou činnostSportovní areál Slověnický mlýn po roce opět zahájil svou činnostSportovní areál Slověnický mlýn po roce opět zahájil svou činnost
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!