Festival Overtone se blíží! Slibuje čtyři jedinečná vystoupení

Festival Overtone se blíží! Slibuje čtyři jedinečná vystoupení  

Jednodenní festival Overtone rozezní hudební klub Roxy již 23. listopadu. Tato podzimní akce přináší hudebním fanouškům mladé a neokoukané interprety ze zahraničí i z České republiky. Letos zde vystoupí čtveřice účinkujících. Z Ameriky dorazí MS MR a Griz, z Velké Británie Kyla La Grange a českou hudební scénu bude reprezentovat formace Ghost of You. Pojďme si je nyní představit trochu blíže.

MS MR (US)

Healinerem letošního Overtone festivalu bude bezesporu americké duo MS MR, které dorazí do Prahy z New Yorku. Tato indie-popová formace je někdy přirovnávána ke známějším Florence and The Machine či Laně Del Rey. Těšit se můžete na melancholické písně, které jsou ale zároveň velmi chytlavé a rozhodně vás nenechají v klidu.

Kyla La Grange (UK)

V Praze nebude chybět ani britská zpěvačka Kyla La Grange, která sice začínala s psychedelickým folkem, nyní se však její tvorba přesunula do žánru elektro popu. Možná, že znáte její hity jako The Knife, Cut Your Teeth či Vampire Smile. Její poslední novinka nese název So Sweet. Zpěvačka jí prý napsala v kuchyni ve stavu své největší zamilovanosti.

GRiZ (US)

Pod pseudonymem GRiZ se skrývá Grant Kwiecinski, který je v současnosti jednou z nejvýznamnějších postav současné deitroitské elektro scény. Spolupracoval s mnoha významnými interprety – jako příklad je možné uvést jména jako Talib Kweli nebo Gramatik. Jeho show se vyznačuje nesmírnou energií proudící z pódia a směsicí funku, soulu, glitch a saxofonu.

Ghost of You (CZ)

Jako jediný zástupce české hudební scény se představí mladá brněnská kapela Ghost of You, která nedávno vydala své debutové album Glacier and the City. Jejich hudební styl lze popsat jako psychedelický pop s kořeny v minimalismu. Přestože jsou v hudební branži poměrně nováčci, měli již možnost zahrát si třeba na maďarském Szigetu či na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Pokud si nechcete nechat tuto hudební nálož ujít, rozhodně si nezapomeňte zakoupit lístky. Seženete je v internetovém předprodeji za cenu 590 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: , , ,

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!