Nejnovější články » Literatura

Naďa Konvalinková namluvila Léčení s anděly

1.2.2014,

Tak zní titul nového cédéčka, které před vánoci spatřilo světlo světa. Jedná se o nezkrácenou verzi knihy Léčení s anděly od americké psycholožky Doreen Virtue. Volba, kdo namluví tento specifický text, padla na paní Naďu Konvalinkovou a lze říci, že to byla mimořádně šťastná ruka.

„Jste obklopeni milujícími a mocnými anděly, kteří vám chtějí pomoci se všemi oblastmi vašeho života. V této knize se k vám dostávají jak esoterické, tak i praktické metody, jak s pomocí andělů léčit vaše vztahy, tělo, profesi či rodinný život.

Dozvíte se, jak poznat vaše Božské poslání, co vám chtějí sdělit andělská čísla, jak vás mohou ovlivňovat zážitky z minulých životů a proč se andělé někdy inkarnují v lidské podobě. Nahlédnete do fascinujícího světa elementálů a přírodních andělů a nechybí ani andělské afirmace ke zvýšení sebevědomí, či obzvlášť účinné andělské modlitby za nalezení životního partnera, ozdravení vztahů v rodině a vyléčení zármutku.“

Tolik se dozvíte na zadní straně obalu.

Ochutnávka Andělské terapie je zvláštní. Pokud tak úplně nevěříte v anděly, berte to jako zajímavou výpravu do fantazijního světa. Poslech mateřsky laděného, klidného až relaxačního hlasu paní Konvalinkové, je zážitkem sám o sobě. Více než sedm hodin poslechu! 

Pro mě cédéčko pro zvláštní chvíle

Přemýšlela jsem z pozice obyčejného posluchače, který toho navíc moc o andělech neví, pro jakou příležitost si tento poslech schovávat. Když jsme nemocní? Když se nudíme nebo když potřebujeme pohladit duši? Asi tehdy, když máme náladu na něco měkkého, hladivého a něžného. 

Velmi mne překvapila paní Naďa, protože ji znám jen z pořadu typu Kupé v televizi nebo Dobroty z Českého rozhlasu a nevěděla jsem, že její zvonivý smích se umí i takhle zklidnit. Jak nádherné! A tak musím říci, že tak dokonale propracovaný andělský svět, jak ho má ve své hlavě právě Doreen Virtue, je velkou výzvou. Alespoň k tomu, aby člověk probral své vzpomínky a přemýšlel, jestli se opravdu někdy ve svém životě s andělem nesetkal.

Protože možná ano...