Hollywood in Zlín – Noc světových vánočních melodií

Hollywood in Zlín – Noc světových vánočních melodií

Adresa:

Zlín, nám. T. G. Masaryka 5556

Termín: 20.1.2025 v 20:00 hod. (pondělí)
Vstupné:

990–1390 Kč

20leden pondělí 20:00

Žánr: koncertyvánoční koncert vážná hudba orchestr


Hollywood in Zlín aneb prožijte Noc světových vánočních melodií s věhlasným Bohemian Symphony Orchestra Prague pod vedením šéfdirigenta Martina Šandy. Koncert se koná 20. ledna 2025 v Kongresovém centru Zlín. 

Vydejte se s věhlasným Bohemian Symphony Orchestra Prague na kouzelnou cestu světem stříbrného plátna, prostřednictvím těch nejpodmanivějších skladeb, jež proslavil Hollywood.

Mezinárodně uznávaný symfonický orchestr pod vedením šéfdirigenta Martina Šandy vás spolu se sólistkou Leticií Krotkou zvou na hudební zážitek, který přinese tu pravou atmosféru Vánoc.

V programu koncertu, s nímž Bohemian Symphony Orchestra Prague sklízí úspěchy i za hranicemi, zazní například titulní píseň animovaného snímku Ledové království Let It Go.

Chybět nebude rovněž globální hit All I Want for Christmas Is You, jenž je dílem pětinásobné držitelky Grammy Mariah Carey, nebo dojemná skladba Hallelujah, kterou proslavil zesnulý Leonard Cohen ale zejména děti ji znají také z kultovního animáku Shrek.

Mezi dalšími skladbami, které ožijí v symfonické podobě, se můžete těšit na Love Is All Around, z níž se díky nestárnoucí komedii Láska nebeská stal pravý a nefalšovaný vánoční hit nebo také Last Christmas od George Michaela či All By Myself z Deníku Bridget Jonesové.

A co by to bylo za Vánoce bez nejoblíbenější české pohádky? Perličkou pro české publikum bude zaručeně skladba Tři oříšky pro Popelku.

Zdroj fotky: Bohemian Symphony Orchestra Prague

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hollywood in Zlín –...

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (13.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.6 km)