Amfolkfest „Malý festival na konci světa“

Amfolkfest „Malý festival na konci světa“

Termín: 26.7.2024 27.7.2024
Vstupné:

230 Kč

26čvc - 27čvc celý den

Žánr: festivalycountry folk rock hudební festival


V sobotu 27. července se v malé osadě Pulčín na Hornolidečsku uskuteční 29. ročník hudebního festivalu Amfolkfest. Tento „malý festival na konci světa“ přivítá české i slovenské hudebníky různých žánrů, jako jsou folk, country, bluegrass a rock.

Hlavní hvězdou Amfolkfestu bude kapela John Denver Tribute, která vystoupí v sobotu od 20 hodin. V pátek od 18 hodin odstartuje festival tradiční večerní jam session v areálu Informačního centra, tábořišť a místních hospůdek. 

Program festivalu je bohatý. V prostorách Informačního centra a přilehlé zahradě vystoupí deset kapel a písničkářů, včetně slovenských skupin Jasoň a Hmlisto. Festival zakončí country bál v podání česko-polské sestavy Country bazar.

Pro děti je připraven program od Rodinného a mateřského centra Sluníčko. Stanování je možné na přírodním tábořišti u skal, u restaurace Stodola nebo u restaurace U Williho, kde je také placené parkování. Autobusové spoje jsou z Valašských Klobouk nebo Horní Lidče.

Hudba, přátelská nálada, vůně masa z udírny, dobré víno a pivo – to vše vás čeká na Amfolkfestu. Sbalte stan, děti, čtyřnohé miláčky a přijeďte poslední červencovou sobotu, nebo už v pátek odpoledne.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Francova Lhota

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Amfolkfest „Malý...

Zámek WichterleSlavičín (20.8 km)

Statek U RajmundaVelké Karlovice (23 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (25.6 km)