Míša Růžičková: Minidiskotéka se sloníkem Toníkem

Míša Růžičková: Minidiskotéka se sloníkem Toníkem

Adresa:

Valašské Klobouky, Masarykovo náměstí 942

Termín: 8.9.2024 v 16:00 hod. (neděle)
Vstupné:

299 Kč

8září neděle 16:00

Žánr: koncertypro děti písničky pro děti diskotéka show


Ve Valašských Kloboukách ožije v neděli 8. září písničková show pro nejmenší s Míšou Růžičkovou, tentokrát s názvem Minidiskotéka se Sloníkem Toníkem.

Společně se Sloníkem Toníkem se vydáme za Orangutanem, Pandou a Lenochodem. Naučíme se, jak se chovat mezi zvířátky Na rovníku a pořádně si to užijeme. Každému z nich zazpíváme písničku a zároveň si zatancujeme. U rozcvičky Ouky Kouky se protáhneme, Semafor nám ukáže, jestli můžeme přejít cestu, přes kterou jezdí houkající Auta, jako jsou Hasiči a Sanitka. A zopakujeme si, jak je důležité dávat pozor při sportu. Na závěr s Popeláři roztřídíme odpadky, které cestou najdeme a s Policejní písničkou si zacvičíme, zaběháme, zaskáčeme a chytneme zloděje. A co je nejdůležitější budeme se smát, zpívat, tancovat a budeme mít Krásný den :)

Během vystoupení jsou děti zapojovány do písniček a mohou si zatančit před pódiem nebo s Míšou na pódiu. Délka představení je 50–60 minut, poté mají děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě, vyfotit se, nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko.

Představení je vhodné pro děti od 2 let nebo dle uvážení rodičů.

Podobné akce