Rockové Vánoce Tublatanka & Peter Nagy a Indigo

Rockové Vánoce Tublatanka & Peter Nagy a Indigo

Termín: 14.12.2024 v 19:00 hod. (sobota)
Vstupné:

445–990 Kč

14prosinec sobota 19:00

Žánr: koncertyrock

Umělci: TublatankaPeter NagyTublatanka


Rockové Vánoce Tublatanka & Peter Nagy a Indigo - ROLNIČKY, KYTARY, KDOPAK VÁM DAL HLAS? Bubeník maličký nebo basák sám?

Nalaďte se na správnou sváteční atmosféru Rockovými Vánoci! Ježíšek vám předčasně nadělí hned dva dárky. Na třech místech během prosince si můžete užít nadílku od dvou slovenských hvězd v jeden večer na jednom podiu. Pod stromečkem najdete legendu slovenského rocku Tublatanku a hvězdný koncert Petra Nagyho s kapelou Indigo.

Obě kapely totiž vyrazí na unikátní turné pro zpestření předvánočního času! Vypněte na chvíli typický prosincový shon a přijďte si zapařit než usednete ke štědrovečerní tabuli.

Rockové Vánoce startují 13.12. ve Zlíně, se svoji show se zastavíme 14.12. ve Žďáru nad Sázavou a končí 17.12. v Praze. Více na https://www.rockovevanoce.cz

Peter Nagy (* 9. duben 1959, Prešov) je slovenský zpěvák, skladatel, hudebník, textař, hudební producent a fotograf. Spolu s Richardem Müllerem, Robem Grigorovem, Miroslavem Žbirkou, Marikou Gombitovou a skupinami jako Elán, Metalinda,...
Hudební kluby - Žďár nad Sázavou Akce v obci Žďár nad Sázavou

Podobné akce