Tloskov Fest

Tloskov Fest

Adresa:

Tloskov, Tloskov 1

Termín: 1.6.2019
Vstupné:

předprodej 390 Kč, na místě 450 Kč

1červen sobota 10:00

Žánr: festivalyhudba pivo koncerty


Pivovar Ferdinand letos podpoří hudební festival Tloskov Fest, na kterém vystoupí řada známých hudebníků, mimo jiné Aneta Langerová, Tata Bojs, Horkýže Slíže či Ivan Hlas. Brány festivalového areálu se otevřou lehce po desáté dopolední a akce potrvá do půlnoci. Festival se koná dne 1. června 2019 od 10 hodin v Tloskově a pořádá se u příležitosti 60. narozenin tloskovského Centra sociálních služeb. Pivovar Ferdinand nabídne návštěvníkům vybrané pivní speciály a limonádu Ferdinádu.

Po konci festivalu bude zařízená autobusová doprava do Benešova u Prahy. Veškeré novinky můžete sledovat na facebookové události festivalu.

Přijďte do stanů Pivovaru Ferdinand za čerstvým pivem a vychutnejte si zážitek z kvalitní hudby plnými doušky. Srdečně vás zveme.

Část výtěžku z akce putuje přímo na podporu sociálního centra, které nabízí chráněné bydlení pro lidi se zdravotním postižením, denní stacionář i odlehčovací služby. Děti do 8 let mají vstup zdarma, děti od 9 do 15 let a ZTP za 220 Kč. Běžné vstupné je 390 Kč v předprodeji a 450 Kč na místě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Tloskov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tloskov Fest

Resort Beach Nová ŽivohošťSejcká Lhota (8.6 km)

Statek MalčanySlapy (8.6 km)

Ubytování IrenaTýnec nad Sázavou (12.2 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Konopiště Zámek Konopiště Benešov (9.7 km)
Vodní přehrada Slapy Vodní přehrada Slapy Slapy (9.7 km)