Traktor Jungle 2025 tour

Traktor Jungle 2025 tour

Adresa:

Zvolen, Slovensko, Neresnická cesta 1074/13

Termín: 10.4.2025 v 19:30 hod. (čtvrtek)
Vstupné:

345–790 Kč

10duben čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyrock tour

Umělci: Traktor


Traktor vydává nové album a plánuje halové turné. Oblíbená rocková kapela otevírá novou etapu své kariéry výrazným albem Jungle XXI.

Předchozí úspěšná alba Šachovnice a Sedmá strana kostky přivedla kapelu do vyprodaných hal a na hlavní pódia českých rockových festivalů. Na tento úspěch plánuje Traktor navázat s optimistickou deskou Jungle XXI, na níž si zachovává svůj osobitý styl a zároveň přináší do tvorby pozitivní nádech a témata plná naděje.

Novému albu vévodí eponymní singl, který doplňují potenciální hity Osudová a Katakomby II. Novou tvorbu podpořenou samozřejmě osvědčenými hity jako Letokruhy plánuje kapela představit na velkolepém turné v roce 2025.

Turné zahrnuje osvědčené open-air koncerty v Olomouci, Plzni a Ostravě, stejně jako tradiční halová a stadionová vystoupení v Brně, Českých Budějovicích či Pardubicích. V rámci turné kapela nevynechává ani Slovensko či Prahu, kam přiveze svou proslulou show do Forum Karlín.

Traktor si totiž poslední roky získává popularitu i díky monstrózním koncertům, na kterých nešetří speciálními efekty, bohatou pyrotechnikou a výpravnými videoprojekcemi. V tomto duchu se jistě odehraje i plánované Traktor Jungle XXI tour plné největších pecek ze stejnojmenné desky a nejúspěšnějších songů z předchozí tvorby.

Počátek kapely Traktor můžeme datovat na jaro 2001, kdy se dali dohromady bývalí členové kapel Tarantula a Wizard, tzn. Standa Balko, Martin Kapek a Karel Ferda. Tohle trio zhruba po roce doplnili Pavel Balko ( dříve taky Tarantula ) a...

Podobné akce