Pocta velkým hlasům: Martin Chodúr a Trnavský komorný orchester

Pocta velkým hlasům: Martin Chodúr a Trnavský komorný orchester

Adresa:

Nová Dubnica KC Panorex, SNP 15/43, 018 51 Nová Dubnica

Termín: 27.11.2024 v 18:00 hod. (středa)

27listopad středa 18:00

Žánr: koncertyčeská hudba

Umělci: Martin Chodúr


Martin Chodúr, populární český zpěvák a vítěz jednoho z ročníků soutěže Superstar, potěší své fanoušky koncertem „POCTA VELKÝM HLASŮM“, na kterém zazní největší hity zpěváků jako Karel Gott, Karol Duchoň, Waldemar Matuška, Frank Sinatra a dalších. S blížícími se vánočními svátky si můžete také vychutnat nádherné vánoční písně.

Na tvorbě koncertu se podíleli aranžéři Martin Chodúr a Vlastimil Šmída, který zároveň působí jako klavírista a dirigent koncertu. Příčnou flétnu zastupuje talentovaná Adéla Švanová. Celý koncert doprovází hráči Trnavského komorního orchestru pod vedením umělecké vedoucí Alžběty Ševečkové.

Koncert nabízí mnoho skvělých hudebních výkonů, eleganci, romantiku i úctu k hudební tradici. Nechte se unést do éry, kdy hudba dokázala spojovat lidi a stále rezonuje v našich srdcích.

Martin se narodil 24. 11. 1989 v Ostravě. Po svých rodičích zdědil nejen lásku k rodnému městu, ale také lásku k muzice. Hudba Martina provázela od narození. Už v útlém dětství se stala součástí jeho života. Ve třech...

Podobné akce

17čvc - 19čvccelý den